Noutaţi

Când nu sunt bani de la FMI, emitem VMS! Datele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 31 Martie, a.2021Nikolay BORISSOV: ”Cumpărarea Moldindconbank-ului reprezintă cea mai bună achiziție de pe piața moldovenească, deși e și cea mai riscantă” Jocuri în ping-pong petrolierAnul bancar 2020 – pandemic, profitabilStraniul an 2020: smerenie, revoltă, acceptarea noii realități”Jocurile foamete” ale pieței valutareCum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Reviste presei. Marți, 13 Aprilie 2021.

Reviste presei. Marți, 13 Aprilie 2021.

Agenția InfoMarket prezintă:
* «Moldova Suverană»
- R. Moldova ar putea procura 400 mii doze de vaccin anti-COVID din China
Comitetului de coordonare a imunizării împotriva COVID-19 urmează să inițieze procedura de achiziție a 400.000 doze de vaccin CoronaVac, produs de compania Sinovac din China.
- Carabinierii au aplicat 142 de amenzi pentru nerespectare regulilor COVID
Peste 2.400 de carabinieri au activat la menținerea și asigurarea ordinii publice în perioada stării de urgență. Astfel, în perioada 05-11 aprilie, forțele de ordine au intervenit în mai multe localități din țară, fiind acoperite 814 itinerare, dintre care 177 patrule mixte și 637 patrule independente.

* Медиа
- NM Espresso: despre cardinalul gri al Maiei Sandu, despre închiderea secțiilor Covid la Chișinău, și despre scandalul construcției noi din sectorul Botanica. (newsmaker.md)
- Modificări în legislația fiscală ca urmare a deciziilor Comisiei pentru Situații Excepționale (mold-street.com)
- Mașini, terenuri și apartamente: Deputații transfugi care și-au „împrospătat” averea în 2020. Iată cum argumentează (agora.md)