Noutaţi

Când nu sunt bani de la FMI, emitem VMS! Datele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 31 Martie, a.2021Nikolay BORISSOV: ”Cumpărarea Moldindconbank-ului reprezintă cea mai bună achiziție de pe piața moldovenească, deși e și cea mai riscantă” Jocuri în ping-pong petrolierAnul bancar 2020 – pandemic, profitabilStraniul an 2020: smerenie, revoltă, acceptarea noii realități”Jocurile foamete” ale pieței valutareCum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Revista presei. Luni, 12 Aprilie 2021.

Revista presei. Luni, 12 Aprilie 2021.

Agenția InfoMarket prezintă:
* Журналы
«Business class» Маrtie 2021
- Subiectul ediției- Impozite-2021: schimbări și consecințe pentru afaceri.
Vor exista o mulțime de modificări fiscale în acest an, dar cele mai multe sunt fie cu aspect redacțional, fie schimbări esențiale.
- 5 ani de transformare.
Compania Philip Morris International a prezentat rezultatele investițiilor în produsele care nu produc fum.

* «Банки&Финансы» Маrtie 2021
- MAIB - pe drumul spre noi culmi.
Interviu exclusiv al redactorului-șef al revistei „Bănci și Finanțe” Alexandru Tanas cu Gheorghe Shagidze, a cărui candidatură a fost propusă de Consiliul Acționarilor la BNM pentru aprobare de către Președintele Consiliului de Administrație al Agroindbank Moldova.
- În pragul recuperării.
Inflația este o reflectare a proceselor economice și politice din societate, iar acestea au fost, în ultima perioadă, instabile și imprevizibile în Moldova.

* «VIP magazin» Februarie-Martie 2021
- Dorin Pavaloi, Country manager JTI
La JTI ai posibilitatea să crești pentru a avansa în cadrul companiei. Asta e politica noastră - să-i învățăm, să-i trecem prin diferite departamente ale businessului.
- Avigdor Lieberman, basarabeanul de la Tel Aviv
În exclusivitate pentru VIP magazin, Avigdor Lieberman, Ex-Minislrul Afacerilor Externe și al Apărării al statului Israel, liderul partidului Israel Beytenu „Casa noastră Israel”, vorbește despre copilărie, tinerețea de la Chișinău, primii pași prin patria istorică a poporului său, politică, pasiuni și copii.

* Media
- Chicu a publicat sloganul și sigla viitorului său partid (newsmaker.md)
- O firmă din Edineț e campioana la exportul de grâu alimentar în primele 3 luni ale anului 2021 (mold-street.com)
- Expert-Grup, după abrogarea „legii miliardului”: Efectele adoptării unei asemenea legi ar putea fi similare cu „furtul miliardului” (agora.md)