Noutaţi

Când nu sunt bani de la FMI, emitem VMS! Datele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 31 Martie, a.2021Nikolay BORISSOV: ”Cumpărarea Moldindconbank-ului reprezintă cea mai bună achiziție de pe piața moldovenească, deși e și cea mai riscantă” Jocuri în ping-pong petrolierAnul bancar 2020 – pandemic, profitabilStraniul an 2020: smerenie, revoltă, acceptarea noii realități”Jocurile foamete” ale pieței valutareCum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Victoriabank inclusă în Registrul global al furnizorilor de servicii Visa

Victoriabank inclusă în Registrul global al furnizorilor de servicii Visa

Victoriabank a obținut validare internațională pentru eforturile depuse în asigurarea securității datelor clienților săi
Victoriabank corespunde cerințelor programului de securitate PIN al Visa
Mai mult de 80% din clienții băncii au beneficiat de Serviciul E-PIN
Chișinău,  14 aprilie 2021. Eforturile depuse de Victoriabank privind asigurarea securității bancare a clienților săi au fost apreciate la nivel internațional  prin validarea conformității cu programul de securitate PIN al Visa.  Astfel, instituția bancară a fost inclusă în Registrul global al furnizorilor de servicii Visa.
Victoriabank a obținut acest titlu datorită eforturilor considerabile în vederea furnizării serviciilor calitative de asigurare a securității datelor.
Un exemplu în acest sens îl constituie serviciul E-PIN, lansat acum un an de Victoriabank. Acesta reprezintă o modalitate, care înlocuiește plicul cu PIN pe suport de hârtie, cu codul de activare expediat deţinătorului de card prin intermediul mesajelor SMS. PIN-ul poate fi ulterior schimbat rapid și gratuit de către client la bancomatele băncii. Această metodă de obținere a codului PIN previne eventuale dificultăți apărute în caz de pierdere sau furt. 
Registrul global recunoaște furnizorii de servicii care și-au asumat angajamentul față de securitatea tranzacțiilor cu cardul prin îndeplinirea cerințelor Standardului de securitate a datelor din Industria Plăților cu cardul (PCI). Acesta a fost creat pentru a spori controlul privind securitatea datelor deținătorilor de carduri cu scopul de a reduce fraudele prin  intermediul cardurilor bancare.
În prezent,  peste 80% din clienții Victoriabank beneficiază de serviciul E-PIN, care este mult mai comod, rapid și sigur și demonstrează succesele obținute de bancă în asigurarea standardelor internaționale de securitate.
Considerația oferită de Visa  reflectă, de fapt, angajamentul pe care Victoriabank l-a făcut în raport cu clienții săi, și anume, asigurarea securității plăților cu cardul și oferirea serviciilor bancare la standarde internaționale. Securitatea plăților efectuate de clienții noștri este o prioritate și o preocupare constantă, iar procentajul de peste 80%, chiar și de 95%, în unele sucursale, care au beneficiat de serviciul E-PIN, reconfirmă standardele înalte de securitate pe care Victoriabank și le-a asumat și pe care continuă să le dezvolte”, a declarat Președintele Victoriabank, Bogdan Pleșuvescu.
Visa încurajează Victoriabank să mențină același nivel de profesionalism  în domeniul prevenirii, detectării și corectării oricăror probleme legate de securitate.
Totodată, Visa a subliniat faptul că prezența băncii în Registru oferă clienților, dar și potențialilor clienți, încredere în serviciile prestate și diferențiază Victoriabank de concurenți.
“Includerea Victoriabank în Registrul global al furnizorilor de servicii Visa reprezintă o recunoaștere internațională a eforturilor constante depuse de echipa profesionistă - pe care am onoarea să o conduc - în domeniul asigurării securității industriei de plăți digitale. Trăim într-o eră în care securitatea tranzacțiilor digitale reprezintă aspectul primordial al încrederii pe care o au clienții într-o instituție bancară. Suntem recunoscători partenerului nostru Visa pentru considerație și ne angajăm să menținem această înaltă apreciere internațională”, a conchis Bogdan Pleșuvescu.
Prima apariție a Victoriabank  în Registrul Global al Furnizorilor de Servicii Visa a fost  în 2016 fiind apreciat efortul depus în ceea ce privește securitatea datelor deținătorilor de carduri.
 

Despre Victoriabank:
Victoriabank este unul dintre cele mai recunoscute branduri din Republica Moldova. În 2018, Banca Transilvania, cel mai mare grup financiar din România, a devenit acționar majoritar al Victoriabank, alături de BERD. Instituția bancară traversează un proces complex de change management și de transformare culturală, iar investițiile în platformele digitale rămân o prioritate, acestea reprezentând viitorul. Potrivit statisticilor publice ale Băncii Naționale a Moldovei, Victoriabank este banca sistemică cu procentul cel mai mare de tranzacții efectuate de clienți fără numerar din numărul total de operațiuni bancare.

Noutați dupa tema