Noutaţi

Când nu sunt bani de la FMI, emitem VMS! Datele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 31 Martie, a.2021Nikolay BORISSOV: ”Cumpărarea Moldindconbank-ului reprezintă cea mai bună achiziție de pe piața moldovenească, deși e și cea mai riscantă” Jocuri în ping-pong petrolierAnul bancar 2020 – pandemic, profitabilStraniul an 2020: smerenie, revoltă, acceptarea noii realități”Jocurile foamete” ale pieței valutareCum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Promoție la transferuri Ria Money Transfer: obține CASHBACK 50 lei pentru transferuri primite și expediate la FinComBank!

Promoție la transferuri Ria Money Transfer: obține CASHBACK 50 lei pentru transferuri primite și expediate la FinComBank!

Primăvară aceasta, FinComBank te surprinde cu o nouă Promoție, realizată în colaborare cu sistemul de remiteri de bani Ria Money Transfer. Doar la FinComBank, la expedierea sau primirea  remiterilor de bani prin sistemul Ria Money Transfer te vei bucura de CASHBACK garantat  - 50 lei în echivalent pentru fiecare al 3-lea transfer primit sau efectuat!
 
Promoţia se desfăşoară în perioada 5 martie - 30 iunie 2021.
 
În promoţie participă remiteri de bani RIA Money Transfer cu suma de minim 100 euro în echivalent:
► expediate în sucursalele FinComBank;
► primite online pe cardul FinComBank cu utilizarea serviciului «Transfer Rapid ONLINE» (Т2С) pe platforma fincombank.com și Internet Banking sau aplicaţie mobilă FinComPay.


Nu ești obişnuit să primești remiteri de bani online pe card?
► Vino la FinComBank pentru a primi sau expedia transferul RIA Money Transfer;
► Primește de la operator cardul cu deschiderea GRATUITĂ şi sfaturi utile pentru primirea în continuare a remiterilor de bani online direct pe cardul FinComBank;
► Data viitoare primește remiteri de bani RIA Money Transfer chiar de acasă, GRATUIT, pe cardul FinComBank!
Cashback-ul pentru fiecare al 3-lea transfer RIA, expediat la FinComBank sau primit pe cardul FinComBank, îți vom transfera direct pe card în decurs de 24 de ore.

Află mai multe detalii despre promoție AICI.


Serviciul «Transfer Rapid ONLINE» (Т2С) de la FinComBank are un șir de avantaje:

  • Accesibil                           - disponibilitatea 24 de ore/zi, 7 zile/săptămână;
  • Comod                                - posibilitatea de a primi transferul bănesc oriunde și cu utilizarea
oricărui dispozitiv conectat la internet: calculator, telefon, tabletă;
  • Gratuit                                - lipsa comisioanelor aferente primirii transferului bănesc;
  • Rapid                                   - banii ajung pe card doar în câteva clipe!
  • Simplu                                 - serviciul este simplu și ușor în utilizare.
Încearcă ACUM!
 
Dorești să deschizi cardul Visa Classic sau Mastercard Standard GRATUIT chiar acum? Deschide-l  ONLINE şi adresează-te la sucursala Băncii doar pentru a ridica cardul!

Te aşteptăm în sucursalele FinComBank!
Cu noi să primești transferuri Ria şi să obții cashback pe card - e uşor şi profitabil!
 
Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să ne contactați:
Теl.: (+373-22) 26-99-99
E-mail:
fincom@fincombank.com,
website:
www.fincombank.cоm

Noutați dupa tema