Noutaţi

Când nu sunt bani de la FMI, emitem VMS! Datele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 31 Martie, a.2021Nikolay BORISSOV: ”Cumpărarea Moldindconbank-ului reprezintă cea mai bună achiziție de pe piața moldovenească, deși e și cea mai riscantă” Jocuri în ping-pong petrolierAnul bancar 2020 – pandemic, profitabilStraniul an 2020: smerenie, revoltă, acceptarea noii realități”Jocurile foamete” ale pieței valutareCum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

NGM Company a oferit 600 000 de lei pentru pregătirea sportivilor moldoveni de olimpiadă

NGM Company a oferit 600 000 de lei pentru pregătirea sportivilor moldoveni de olimpiadă

NGM Company, partenerul privat al Loteriei Naționale a Moldovei în domeniul loteriilor și pariurilor sportive, a oferit, până acum, 600 000 de lei pentru pregătirea sportivilor moldoveni de Olimpiada de la Tokyo. 

În total, 13 sportivi și 13 antrenori beneficiază lunar de suport financiar pe parcursul perioadei de antrenament până la Jocurile Olimpice. Valoarea burselor variază de la 6 000 la 20 000 de lei. Sportivii moldoveni au primit acest ajutor deja trei luni la rând.

Din acești bani au fost organizate, de asemenea, două cantonamente peste hotare pentru tir cu arcul și pentatlon modern.

Președintele Comitetului Național Olimpic și Sportiv, Nicolae Juravschi, a accentuat că acest suport contribuie la o mai bună pregătire a lotului olimpic pentru principalul eveniment sportiv din acest an.

”Practic au rămas zile numărate până la Jocurile Olimpice. Echipele se pregătesc. Bursele sunt repartizate la diferite categorii de sport: atletism, lupte, taekwondo, tir, caiac-canoe, înot, ș.a. Impactul acordului este enorm de mare. Sportivii folosesc banii în programul de pregătire, pentru alimentație, refacere”, a declarat Nicolae Juravschi.

Potrivit acordului de parteneriat cu Comitetul Național Olimpic și Sportiv din Moldova, NGM Company va oferi 1 200 000 de milioane de lei. 

Totodată, partenerul privat al Loteriei Naționale a Moldovei în domeniul loteriilor și pariurilor sportive a anunțat recompense impresionante pentru cei care vor ocupa locurile de frunte: 1 000 000 de lei pentru medalia de aur, 500 000 de lei pentru argint și 250 000 de lei pentru medalia de bronz. Vor mai fi premii pentru locurile 4 - 10.

”E o premieră în Republica Moldova ca businessul să se implice cu astfel de premii. Acesta este un stimulator psihologic foarte bun pentru sportivi și antrenori: altfel percep lucrurile, a crescut dorința lor de a se antrena și a obține rezultate”, a adăugat președintele Comitetului Național Olimpic și Sportiv.

Jocurile Olimpice de Vară vor avea loc în perioada 23 iulie - 8 august 2021, la Tokyo.

Noutați dupa tema