Noutaţi

Când nu sunt bani de la FMI, emitem VMS! Datele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 31 Martie, a.2021Nikolay BORISSOV: ”Cumpărarea Moldindconbank-ului reprezintă cea mai bună achiziție de pe piața moldovenească, deși e și cea mai riscantă” Jocuri în ping-pong petrolierAnul bancar 2020 – pandemic, profitabilStraniul an 2020: smerenie, revoltă, acceptarea noii realități”Jocurile foamete” ale pieței valutareCum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Moldindconbank: Acum vă puteți cumpăra propria locuință cu un credit de la doar 4,5% anual

Moldindconbank: Acum vă puteți cumpăra propria locuință cu un credit de la doar 4,5% anual

Ofertă specială de la Moldindconbank! Propria locuință cu un credit ipotecar de la doar 4,5% anual
Cu Moldindconbank, creditul ipotecar e mai ieftin! De la doar 4,5% anual
Visul de a avea o locuință proprie devine și mai real, în această primăvară, cu Moldindconbank. Banca a pregătit o ofertă specială și abia așteaptă să contribuie la realizarea dorinței dumneavoastră.
Până la sfârșitul lunii mai, aveți posibilitatea să luați un credit imobiliar la cele mai bune condiții de pe piață, cu o rată a dobânzii care începe de la doar 4,5 % anual, dacă primiți salariu pe card emis de Moldindconbank.
Împrumutul se oferă pe un termen de până la 25 de ani, iar un detaliu important este că rata pentru acesta este fixă timp de cinci ani. Mai mult, comisionul pentru eliberare și examinare e zero, iar dobânda anuală efectivă (DAE) – de la 8,7%.
De exemplu, pentru un credit imobiliar în sumă de 500 000 lei, pe 240 luni, rata lunară va fi de 3 913 lei în primii 5 ani. Aflați aici mai multe detalii.
Oferta este valabilă până în data de 31 mai! Moldindconbank - mereu alături!

Noutați dupa tema