Noutaţi

Datele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de Ianuarie 31 a.2020Va reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Câștigătorii licitațiilor internaționale pentru repararea și modernizarea drumurilor naționale ale Moldovei vor fi stabiliţi până în martie 2020.

Câștigătorii licitațiilor internaționale pentru repararea și modernizarea drumurilor naționale ale Moldovei vor fi stabiliţi până în martie 2020.

Despre aceasta a declarat presei premierul Ion Chicu, în cadrul conferinţei de presă după şedinţa săptămânală tradiţională a conducerii de vârf a țării: preşedintelui Moldovei, preşedintelui Parlamentului şi premierului. El a menționat că Ministerul Economiei și Infrastructurii va prezenta informații detaliate despre ofertele anunțate săptămâna aceasta. Șeful Guvernului a declarat că concursurile internaționale au fost lansate în sistemul electronic MTender, creat cu sprijinul BERD și al UE, care va asigura transparența maximă a procesului de selecție. „Acum suntem în stadiul acceptării cererilor de la potențiali ofertanți. Procesul de selecție a câștigătorilor licitaţiilor va fi finalizat până în luna martie a acestui an”, a subliniat Ion Chicu. Anterior, Administrația de stat a drumurilor din Moldova a anunţat că va desfășura 14 licitații pentru reparația și modernizarea drumurilor de importanță națională în valoare totală de 4,37 mlrd lei. Cele mai importante fiind: reparația și extinderea drumului M5 hotarul cu Ucraina-Criva-Bălți-Chișinău-Tiraspol-hotarul cu Ucraina (0-133 km) în valoare de 2,05 mlrd lei fără TVA, reparația R13 Bălți-Florești-R14 (0-39,83 км), costul - 586,6 mln lei; reabilitarea și modernizarea drumului M2 șoseaua de centură a Chișinăului, segment 2 (km 86+280- 94+480), cost - 512,5 mln lei; reabilitarea și modernizarea drumului M2 șoseaua de centură a Chișinăului, segment 3 (km 96+000-105+000), cost - 341,7 mln lei. //20.01.2020 — InfoMarket.

Noutați dupa tema