Noutaţi

Cum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaDatele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 30 Iunie, a.2020În ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Ucraina intenționează să majoreze furnizarea de energie electrică în Moldova în 2019, comparativ cu anul precedent, cu 7,2% - de la 955 milioane la 1 miliard 024 milioane kW / h.

Ucraina intenționează să majoreze furnizarea de energie electrică în Moldova în 2019, comparativ cu anul precedent, cu 7,2% - de la 955 milioane la 1 miliard 024 milioane kW / h.

Acesta este balanța prognozată actualizată a energiei electrice a sistemului energetic unificat al Ucrainei, publicată de Ministerul Energiei și Industriei Miniere din țara vecină. Se estimează că furnizarea de energie electrică din Ucraina de la "insula energetică CET Burshtyn" în direcția Ungariei, Slovaciei și României în acest an va scădea cu 5,9% - la 3 miliarde 577 milioane kW / h. Conform previziunilor, exportul de energie electrică ucraineană către Polonia va rămâne la nivelul anului trecut și va ajunge la 1,41 miliarde kW / h. În 2019, energia electrică ucraineană nu va fi exportată în Belarus și Rusia. În general, Ucraina în 2019 va reduce exporturile de energie electrică cu 2,5%, comparativ cu datele efective pentru 2018 – pana la 6 miliarde 011 milioane kW / h. Agenția InfoMarket a raportat mai devreme că în 2018 Ucraina a furnizat Moldovei 955 milioane 779 mii kW / h de energie electrică, comparativ cu 1 mlrd 133 milioane 901 mii kW / h cu un an mai devreme. Adică, în termeni fizici, livrările au scăzut, comparativ cu 2017, cu 15,7%. În același timp, în termeni valorici, Moldova în 2018 a importat energia electrică din Ucraina în sumă de 53 milioane 144 mii dolari, ceea ce reprezintă cu 1,9% mai puțin decât cifra din 2017. În ceea ce privește importul de electricitate din Ucraina în 2018, Moldova s-a clasat pe locul trei cu o cotă de 16,01%.// 10.04.2019 — InfoMarket.

Noutați dupa tema