Noutaţi

Valeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiDatele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de Februarie 29 a.2020Va reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Moldovagaz va implementa un proiect de instalare a echipamentului pentru citirea și transmiterea datelor contoarelor (modulul radio).

Moldovagaz va implementa un proiect de instalare a echipamentului pentru citirea și transmiterea datelor contoarelor (modulul radio).

Acest proiect este pus în aplicare de furnizorul de gaze naturale împreună cu operatorii rețelei de distribuție a gazelor din țara respectivă pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor furnizate consumatorilor. Potrivit Moldovagaz, compania, impreuna cu operatorii de retele de distributie a gazelor din tara, are un obiectiv comun: de a automatiza toate procesele de la citirea datelor la facturarea si plata facturilor. Introducerea unui nou sistem automatizat va minimiza erorile la citirea acestor contoare și consumatorii vor plăti cât au consumat. Introducerea unui nou sistem automatizat va minimiza erorile la citirea acestor contoare și consumatorii vor plăti cât au consumat. Controlorii nu vor mai trebui să verifice în mod regulat datele, consumatorul nu va face griji cu privire la transferul măsurătorilor contoarelor, dacă este imposibil să se asigure accesul controlorului la locul de consum. Moldovagaz a dezvoltat un program pe termen lung pentru instalarea de echipamente pentru citirea și transmiterea datelor contoarelor pentru toate stațiile de măsurare a consumatorilor din Moldova. Implementarea programului începe în 2019 în mun. Chișinău, în colaborare cu operatorul rețelei de gaze Chișinău-Gaz. În prezent, există două modalități de citire a datelor contorului: citirea directă a operatorului în locuința consumatorului și preluarea indirectă a datelor furnizate de consumator. Citirea directă a operatorului are loc în două moduri: citirea prin fotografierea datelor contorului în locuința consumatorului; citirea la distanță prin intermediul modulelor radio. Dacă nu există acces la locul de consum, citirea indirectă a datelor are loc într-una din cele 4 convenabile pentru căile de consum: datele contorului sunt transmise prin indicarea acestora în factură atunci când este plătită; datele sunt transmise atunci când se plătește factura prin Internet banking; datele sunt transmise când apelați centrul de apeluri; datele sunt transmise prin intermediul site-ului www.chisinaugaz.md, sub titlul "Serviciul de colectare a datelor online".// 27.03.2019 — InfoMarket.

Noutați dupa tema