Noutaţi

În ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiDatele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 30 Aprilie, a.2020Oamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Guvernul a aprobat Regulamentul privind situația de urgență pe piața gazelor naturale și planul de acțiune de urgență pe piața gazelor naturale.

Guvernul a aprobat Regulamentul privind situația de urgență pe piața gazelor naturale și planul de acțiune de urgență pe piața gazelor naturale.

Documentul este un cadru legal menit să asigure securitatea aprovizionării cu gaze naturale prin asigurarea funcționării corecte și durabile a pieței gazelor naturale și prin stabilirea unei serii de măsuri de urgență care pot fi aplicate în cazul în care nu se poate asigura furnizarea volumului necesar de gaz şi care trebuie să aplicate în interese generale, pentru a nu submina competitivitatea gazelor naturale în raport cu alți combustibili. Documentul stabilește: principiile de bază și regulile care reglementează funcțiile participanților la piața de gaze naturale; criterii de determinare a consumatorilor protejați, criterii de evaluare a riscurilor în cazul întreruperii aprovizionării cu gaz; standardele de siguranță pentru aprovizionarea cu gaze naturale; conținutul planului de urgență în cazuri de situaţii excepţionale. În special, un plan de acțiune ar trebui să cuprindă două părți: un plan de prevenire a situațiilor de urgență și un plan de acțiune urgent. Documentul prezintă 5 scenarii potențiale pentru apariția unei situații de urgență pe piața gazelor naturale, descrie riscurile și schema de gestionare a acestor situații. // 04.04.2019 — InfoMarket.

Noutați dupa tema