Noutaţi

Datele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 31 Iulie, a.2020Cum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Duet Private Equity Limited va achiziționa Red Unión Fenosa și Gas Natural Fenosa Energy nu direct, ci prin intermediul uneia dintre companiile sale speciale de investiții şi va păstra conducerea cheie în Gas Natural Fenosa Moldova.

Duet Private Equity Limited va achiziționa Red Unión Fenosa și Gas Natural Fenosa Energy nu direct, ci prin intermediul uneia dintre companiile sale speciale de investiții şi va păstra conducerea cheie în Gas Natural Fenosa Moldova.

Acest lucru este precizat în mesajul companiei Duet Private Equity Limited, care a anunțat că va achiziționa pachetul de 100% din acțiunile celor mai importante companii din sectorul energetic al Republicii Moldova, Red Unión Fenosa și Gas Natural Fenosa Energy, pentru 141 milioane de euro prin intermediul uneia din companiile sale de importanţă speciala (SPV). Duet Private Equity Limited nu oferă detalii despre această companie, menționând doar că este de așteptat ca achiziționarea Red Unión Fenosa și Gas Natural Fenosa Energy să fie închisă în curând. Se subliniază faptul că, pe baza experienței extinse a companiei Duet Private Equity Limited în țările cu economii de piață emergente, această tranzacție va deveni un alt proiect de succes în regiune. Comentând acordul, Henry Gabay, directorul IT al Duet Private Equity Limited și co-fondator al Duet Group (proprietar al DPEL), a declarat: "Suntem încântați că am lucrat la această tranzacție cu Naturgy și așteptăm cu nerăbdare extinderea cooperării noastre comerciale în viitor". La rândul său, Boris Salas, partener operațional al Duet Private Equity Limited, consideră că Gas Natural Fenosa Moldova este un jucător puternic în creșterea economică constantă a țării și va colabora cu Guvernul Republicii Moldova cu privire la dezvoltarea în continuare a sectorului electro-energetic. Potrivit lui, DPEL va păstra conducerea cheie a companiei Gas Natural Fenosa Moldova. Gas Natural Fenosa Moldova, o filială a Grupului Naturgy Energy, este cea mai importantă companie de livrare și distribuție a energiei electrice din Moldova, care deține 70% din piața distribuției de energie electrică în centru (inclusiv Chișinău) și în sudul țării. Compania cuprinde 2/3 din populație. În decembrie 2017, Gaz Natural Fenosa a avut 889078 puncte de conectare în Moldova, în timp ce vânzările totale de electricitate au fost de 2696 GWh în 19 regiuni, inclusiv în capitală. Duet Private Equity Limited este o filială deținută în întregime de Grupul Duet. Duet Private Equity Limited, cu sediul în Londra, are o gamă largă de investiții în diverse tipuri de active și o strategie de creștere în regiune. Echipa de investiții a Duet Private Equity are o vastă experiență în atragerea, structurarea, executarea, gestionarea tranzacțiilor de capital privat în piețele emergente și în situații speciale.// 17.04.2019 — InfoMarket.

Noutați dupa tema