Noutaţi

Cum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaDatele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 30 Iunie, a.2020În ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Conductele care intră pe teritoriul Uniunii Europene din Moldova și alte țări din afara UE vor face obiectul legislației UE.

Conductele care intră pe teritoriul Uniunii Europene din Moldova și alte țări din afara UE vor face obiectul legislației UE.

Această decizie a fost luată de membrii Parlamentului European. În special, pentru a asigura claritatea juridică a operatorilor și pentru a asigura aprovizionarea cu gaze pentru toți europenii, Parlamentul European a aprobat noi norme privind piața gazelor naturale pentru a supune legislația UE și conductele de gaze care intră pe teritoriul UE. Deputații europeni au luat următoarele decizii cu privire la toate conductele de gaze care intră în UE din țări din afara UE. S-a introdus claritate juridică cu privire la infrastructura de gaze existente și viitoare din țările terțe și au fost specificate proceduri clare pentru cazurile în care Comisia poate permite excepții de la norme. După vot, reprezentantul Parlamentului European, Jerzy Buzek (Partidul Popular European, Polonia) a menționat: "Acum, toate conductele de gaze din țările terțe, inclusiv Nord Stream 2, vor face obiectul normelor UE: accesul terților, reducerea proprietăților, tarifele nediscriminatorii și transparență. Și aceasta, la rândul său, înseamnă o securitate energetică mai puternică pe continentul nostru. Până la urmă, a fost întotdeauna obiectivul Parlamentului European și sunt incredibil de mulțumit că am reușit să realizăm acest obiectiv ". // 09.04.2019 — InfoMarket.

Noutați dupa tema