Noutaţi

Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali Datele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de Septembrie 30 a.2019"Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Revista presei. Miercuri, 3 aprilie 2019

Revista presei. Miercuri, 3 aprilie 2019

* «Комсомольская Правда»
- Pentru cine s-a votat în Moldova la scrutinul prezidenţial din Ucraina?
După numărarea voturilor s-a constatat că pe 31 martie a câştigat candidatul pro-rus Iurie Boiko.
- Preşedintele Moldovei:
Datoria partidelor alese este să prezinte o perspectivă clară pentru Moldova.

* «Capital Market»
- Creditorii Republicii Moldova. Banca Mondială este cap de listă.
Datoria externă netă a Republicii Moldova a crescut în comparaţie cu situaţia de la începutul anului, cu 4,8% în expresie nominală.
- Experții de la Departamentul trezoreriei SUA vor oferi asistență tehnică pentru CNPF în domeniul protecției consumatorilor din sectorul asigurărilor
Doi experți din biroul de asistență tehnică al Trezoreriei SUA se află într-o vizită de lucru în Moldova pentru a oferi suport tehnic dezvoltării unui cadru național de reglementare pentru protecția consumatorilor de servicii și produse de asigurare.

* «Аргументы и факты»
- Faceţi claritate!
Despre rezultatele celei de-a doua întâlniri a partidelor parlamentare.
- Ramură la lichidare
De ce o ţară agrară cumpără producţie de origine animalieră?

* «Moldova Suverană»
- A fost aprobată lista centrelor de Bacalaureat pentru sesiunea 2019
În acest an, absolvenţii treptei liceale vor susţine examenele de bacalaureat în 92 de centre.
- Pasagerii vor putea semnala online neregulile din trolelbuzele din capitală
Sesizarea va putea fi transmisă Regiei Transport Electric chiar în timpul călătoriei cu transportul public, datorită unor QR coduri afişate în unităţile de transport.