Noutaţi

În ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiDatele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 30 Aprilie, a.2020Oamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Revista presei. Miercuri, 10 aprilie 2019

Revista presei. Miercuri, 10 aprilie 2019

Agenţia InfoMarket prezintă:
* «Комсомольская Правда»
- 10 ani mai târziu, sau Ce s-a întâmplat cu eroii "revoluției din aprilie" din Moldova
Filat e închis pe mult timp în închisoare, Morari – prezentatoare TV glamour, Resetnicoov este responsabil de Constituție și Voronin s-a făcut de râs.
- Prognoza meteo pentru Moldova în vara anului 2019
Pentru prima dată în mai mulți ani, pentru lunile de vară este prognozată vreme moderată, iar temperature de plus 30 vor fi zile numerate.

* «Capital Market»
- Piata numerarului valutar: cetatenii au inceput sa vanda mai putina valută
Piața agregată pentru numerar în valută (cumpărare și vânzare) a fost de 260,7 milioane USD în februarie, ceea ce reprezintă cu 11% mai puțin decât în martie.
- Codul roșu pentru criptare: o amenințare la adresa securității naționale
Dintre mii de moldoveni, doar două sau trei persoane vor răspunde cel mai probabil la întrebarea ce înseamnă monedă criptată.

* «Аргументы и факты»
- Au stors toate sucurile
Despre practicile neloiale de furnizare a alimentelor.
- Viața pe muchie
Despre aproximativ două sute de mii de tineri agitați.

* «Moldova Suverană»
- La guvern a avut loc o ședintă cu beneficiarii Programului activităților de reintegrare Viceprim-ministrul Cristina Lesnic a convocat o şedinţă cu reprezentanţii autorităţilor publice locale şi centrale, beneficiare de alocaţii prin intermediul Programului activităţilor de reintegrare a ţării pentru anul 2019.
- Premierul Pavel Filip 1-a primit pe ambasadorul Ucrainei în R. Moldova
Oficialii au discutat despre stadiul actual şi perspectivele relaţiilor bilaterale moldo-ucrainene.