Noutaţi

Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali Datele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de Septembrie 30 a.2019"Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Revista presei. Marţi, 9 aprilie 2019

Revista presei. Marţi, 9 aprilie 2019

Agenţia InfoMarket prezintă:
* «Комсомольская Правда»
- Un nou raid de poliție asupra șoferilor din Moldova
În scurt timp vor începe oficial amendările cu 1.500 de lei pentru orice încălcare a şoferilor, folosirea locurilor interzise in scop de parcare.
- Cetățenilor moldoveni li se refuză intrarea în Ucraina din cauza că aceştia nu pot explica scopul vizitei.
Cel mai des, intrarea este refuzată cetățenilor din Rusia, Turcia și Moldova.

* «Moldova Suverană»
-.Creştin ortodocşi de rit vechi au sărbătorit Buna Vestire
Creştinii ortodocşi de stil vechi au sărbătorit duminică, 7 aprilie, Buna Vestire, cunoscută în popor şi sub numele de Blagoveştenie.
- Un tip de păianjen periculos a fost identificat în stînga Nistrului
Serviciile ecologice din stînga Nistrului au anunţat că în regiune a fost identificat păianjenul numit „cu sacul galben", care face parte din zece cele mai otrăvitoare specii de păianjen din lume.