Noutaţi

Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali Datele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de Septembrie 30 a.2019"Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Revista presei. Joi, 13 iunie 2019

Revista presei. Joi, 13 iunie 2019

Agenţia InfoMarket prezintă:
* «Комсомольская Правда»
- Lumea este îngrijorată
Moldova - pe copertele și în topurile mediatice ale lumii, in care moldovenii sunt numiţi cea mai violentă și cea mai săracă națiune din Europa.
- "Boala ursului"
Cei mai prudenți oficiali și ofițeri de poliție în ajunul "revoluției bruște" din Moldova s-au îmbolnăvit imediat sau au plecat în vacanță.

* «Ziarul de Garda»
- Cronica dezoligarhizării
Weekend-ul din 7-9 iunie 2019 ar putea constitui una dintre cele mai importante perioade din istoria R. Moldova.
- EXPERŢI: Deciziile luate de fostul Guvern Filip sunt o încercare de a atrage atenţia forţelor externe
La 11 iunie, Guvernul Filip a adoptat decizia de transferare a sediului Ambasadei R. Moldova în statul Israel din capitala Tel Aviv în Ierusalim.