Noutaţi

Datele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de Octombrie 31 a.2019Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

În Moldova, UE a lansat un program regional - EU4Climate, cu un buget total pentru toate țările Parteneriatului Estic în valoare de 8,8 milioane de euro.

În Moldova, UE a lansat un program regional - EU4Climate, cu un buget total pentru toate țările Parteneriatului Estic în valoare de 8,8 milioane de euro.

Programul EU4Climate este conceput pentru a sprijini punerea în aplicare a Acordului de la Paris și pentru a îmbunătăți politicile și legislația privind clima în țările Parteneriatului estic. Scopul general al programului, conceput pentru 2019-2022, este de a ajuta la atenuarea și adaptarea la schimbările climatice. În special, programul urmărește: să consolideze capacitatea de punere în aplicare internă a Acordului de la Paris; importanța crescândă a rolului climatului în alte sectoare de energie, transport și agricultură; îmbunătățirea legislației naționale în conformitate cu legislația UE, în conformitate cu acordurile bilaterale încheiate cu UE și cu Tratatul privind Comunitatea Energiei; și altele. În cadrul lansării programului, secretarul de stat al Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Valentina Ţapiş, a remarcat că Moldova s-a angajat să realizeze până în 2030 o reducere a emisiilor de gaze cu efect de seră cu cel puțin 64% față de 1990. În aceste scopuri, țara are nevoie de 8,6 milioane de dolari. În același timp, acest indicator poate atinge 78% în cazul asistenței financiare, al schimbului de tehnologie și al cooperării tehnice cu țările industrializate. Programul EU4Climate din țara noastră este implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD), care, din 2008, a investit peste 278 de milioane de dolari în proiecte de schimbări climatice în regiunea europeană și CSI.// 23.04.2019 - InfoMarket.

Noutați dupa tema