Noutaţi

Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali Datele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de Septembrie 30 a.2019"Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Îmbunătățiri la MailTicker™ în The Bat! v8.8.9

Îmbunătățiri la MailTicker™ în The Bat! v8.8.9

 Compania autohtonă SRL „Ritlabs” a prezentat versiunea nouă a programului de poștă electronică „The Bat!” – v8.8.9, care aduce caracteristici noi și îmbunătățiri la capitolul gestionării scrisorilor. Una dintre noile funcțiuni este instrumentul de trunchiere a imaginilor direct în fereastra de compunere a scrisorilor în formatul HTML. De acum înainte, utilizatorii pot insera o imagine în textul scrisorii, să invoce meniul contextual și să decupeze imaginea inserată nemijlocit în această scrisoare. Acest lucru este deosebit de util atunci cînd utilizatorul face capturi de ecran și le trimite prin poșta electronică. Cu acest nou instrument apărut în „The Bat!” nu mai este nevoie de a utiliza un alt program specific pentru a decupa mai întîi captura de ecran, apoi de a o salva pe disc și la final de a o lipi în scrisoare. Acum utilizatorii „The Bat!” beneficiază de această caracteristică nouă și economisesc și mai mult timp la compunerea scrisorilor de acest gen.

Îmbunătățirile vizează și MailTicker™, un instrument disponibil numai în programul de poștă electronică „The Bat!” încă de la prima sa versiune. Aceasta este o fereastră în stilul unei benzi, care este actualizată continuu și afișată în prim plan pentru a-i anunța pe utilizatorii „The Bat!” despre scrisorile noi, chiar dacă programul este minimizat și rulează pe fundal. Banda lui MailTicker™ conține informație despre expeditorul, destinatarul și subiectul scrisorilor recepționate recent. În funcție de setări, printr-un dublu clic pe o scrisoare de pe MailTicker™ se va afișa lista scrisorilor de pe bandă într-un folder virtual sau se va deschide scrisoarea respectivă. În noua versiune „The Bat!” utilizatorilor li se oferă posibilitatea de a schimba culorile anteturilor utilizate în MailTicker™.

Aria de căutare în funcțiunea „Căutarea rapidă” cuprinde acum nu numai coloanele expeditorului, destinatarului, temei și notițe în lista de scrisori, dar și coloana „Etichete”. 

Acestea și alte modificări și îmbunătățiri în noua versiune „The Bat!” au contribuit la creșterea performanței și a stabilității programului.

Noutați dupa tema