Noutaţi

Datele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de Octombrie 31 a.2019Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Rate avantajoase la orice credit ipotecar pentru CASA TA, de la Mobiasbancă

Rate avantajoase la orice credit ipotecar pentru CASA TA, de la Mobiasbancă

 La Mobiasbancă credem că nicăieri nu e mai bine ca acasă, o casă proprie fiind temelia unei familii fericite și a unui viitor sigur.

Ia acum orice credit ipotecar de la Mobiasbancă cu o rată avantajoasă și obții absolut GRATUIT* un împrumut suplimentar pentru reparația sau amenajarea locuinței: fără gaj, fără dobândă și fără comisioane.

La contractarea creditului imobiliar beneficiezi de:

  • Rată avantajoasă de la 6%**

  • Fără risc valutar (Creditul nu este supus riscului valutar - valuta creditului contractat este în aceiași monedă cu veniturile care asigură rambursarea creditului (MDL/ EUR /USD)

  • Pre-aprobarea creditului ipotecar, valabilă 90 de zile, care îți oferă: timp pentru a alege locuința potrivită și siguranța că vei dispune de resursele financiare necesare pentru procurarea casei

Iar la creditul imobiliar „Prima Casă” ai și ESCROW gratuit.

Adițional, Centrul Ipotecar Mobiasbancă îți oferă:

consiliere în alegerea locuinței;

suport gratuit la perfectarea și colectarea actelor necesare, cât și în relațiile cu autoritățile.

Oferta este valabilă până la 31.08.2019

Pentru a afla mai multe detalii despre promoție accesează Regulamentul campaniei, apelează consilierul tău personal de la Mobiasbancă sau apelează serviciul Contactell, disponibil 24/7, la numărul de telefon 022 256-456.

Vizitează cea mai apropiată sucursală Mobiasbancă, ia acum un credit ipotecar și realizeazăți visul de a avea propria casă!

Banca atenționează consumatorul asupra responsabilității de rambursare a creditului.

* Credit TO_TO (Credit pentru nevoi personale fără gaj) de până la 30 000 lei, cu o dobândă fixă de 0%, pe 24 luni, cu un comision de administrare lunară credit de 0% din sumă, dobânda anuală efectivă constituie 0%.

** Pentru un credit Imobiliar în valoare de 20 000 EUR pe 120 luni, cu rata dobânzii de 6%, cu un comision de acordare 1% și comision de administrare lunară credit de 0.1% din soldul creditului, dobânda anuală efectivă constituie 7.69% (calculele sunt exemplificative).

Noutați dupa tema