Noutaţi

Datele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 31 Iulie, a.2020Cum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Promoție pentru medici și farmaciști de la Fincombank

Promoție pentru medici și farmaciști de la Fincombank

În ajunul Zilei profesionale a Lucrătorului Medical şi a Farmacistului, FinComBank S.A. transmite sincere felicitări angajaților din sistemul medical. Vă mulțumim pentru profesionalismul și dedicația fără de care ne este greu de imaginat viața și sănătatea noastră!

Pentru că apreciem munca dumneavoastră, FinComBank  S.A. a lansat o promoție pentru toți angajații din instituțiile medicale. Oferta este valabilă în perioada 01.06.2019 – 30.06.2019. Acum, persoanele care activează în sectorul sănătăţii pot beneficia de condiţii speciale pentru un împrumut.

Express Credit. Pe perioada promoţiei, FinComBank S.A. a redus rata dobânzii până la 3,5%! Puteți beneficia de un împrumut până la 150.000 de lei, pentru o perioadă de până la 5 ani, fără gaj.

Cardul de credit OPTI, portofelul Dvs. de rezervă până la 150.000 lei, pe o perioada de până la 48 de luni. Pe durata promoţiei, FinComBank S.A. a redus rata dobânzii până la 9,99%!
Mai mult decât atât, dacă rambursați creditul în perioada de grație, care este până la 60 de zile, nu trebuie să întoarceți niciun leu în plus, pentru că rata dobânzii este zero. Acum, nu trebuie să vă gândiți câți bani v-au rămas în portofel sau câte zile mai sunt până la salariu, cu atât mai mult, nu trebuie să mergeți la bancă de fiecare dată când aveți nevoie de bani. Cardul de credit vă ajută să faceți cumpărături oricând aveți nevoie, direct de la comercianți sau online, în țară sau peste hotare.

E timpul să vă bucuraţi de roadele muncii Dvs., iar cu FinComBank S.A. e şi mai simplu să vă realizaţi propriile dorinţe!

Solicitați un credit ONLINE şi primiți decizia de eliberare a creditului prin SMS direct la numărul de telefon mobil. Reducerea în cadrul ofertei speciale se aplică în momentul eliberării creditului în oficiul Băncii.

Informația dată nu este o ofertă publică. Oferta publică este disponibilă în subdiviziunile sau pe site-ul Băncii.

Pentru mai multe detalii despre serviciile FinComBank, vă rugăm să ne contactaţi:

Теl.: (+373-22) 26-99-99
Site:
www.fincombank.cоm
E-mail: fincom@fincombank.com


Noutați dupa tema