Noutaţi

JTI Moldova, Angajator de Top pentru a patra oară consecutiv

JTI Moldova, Angajator de Top pentru a patra oară consecutiv

Beneficii excepționale pentru angajați, recunoscute în 33 de țări

JTI Moldova a fost certificată Angajator de Top pentru al patrulea an consecutiv de către Institutul Top Employers.

Cercetarea anuală la nivel internațional efectuată de Institutul Top Employers recunoaște cei mai buni angajatori din întreaga lume: cei care oferă condiții de lucru excelente pentru angajați, care susțin și dezvoltă talentele la toate nivelurile organizației și care fac tot posibilul să îmbunătățească permanent practicile în resurse umane. 

Dorin Pavaloi, Director JTI Moldova: „Suntem mândri de faptul că JTI Moldova a fost recertificată de către Institutul Top Employers. Este o realizare excepțională care ne plasează printre cele mai bune companii din lume care oferă condiții de muncă excelente. Acest lucru a fost posibil prin investiții continue și crearea unui climat de muncă competitiv axat pe dezvoltarea talentelor și a competenței de Leadership în toată organizația, reafirmând angajamentul nostru în optimizarea practicilor și condițiilor de muncă. Această certificare primită din partea Institutului Top Employers ar trebui să fie dedicată oamenilor noștri. Ei au creat cultura organizațională, prin intermediul valorilor după care se ghidează, valori care i-au condus la succes. Recunoașterea de către Top Employers reprezintă, de asemenea, încă o dovadă că vom continua să ne menținem angajamentul pe care îl avem şi în Moldova față de angajați, parteneri şi societate.”

Totodată, JTI a obținut din nou și certificarea ca Angajator de Top la nivel global în 2017, fiind unul dintre cei zece angajatori din lume recunoscuți pentru condițiile excepționale oferite angajaților, impunându-se ca lideri în domeniul resurselor umane. În plus, JTI se situează pe primul loc ca Angajator de Top în regiunile Orientul Mijlociu, Europa și Asia Pacific, iar sediul central al JTI, din Geneva, este recunoscut ca Angajatorul de Top numărul unu din Elveția.

Tatiana Mihailiuc, Manager Resurse Umane: „Suntem o organizație dinamică care activează într-un mediu de afaceri competitiv, dar și foarte reglementat. Credem în capacitățile şi talentul oamenilor noștri, oferindu-le cadrul propice și oportunitățile prin care fiecare persoană să își pună în valoare potențialul. Un rol important în acest sens îl au procesele precum managementul talentelor, managementul carierei, dar și programele care promovează consolidarea echipei. Dedicăm energie și muncă asiduă pregătirii liderilor de mâine, pe baza managementului eficient al performanței și a unui proces consistent de planificare a succesiunii. Toate acestea se află în ADN-ul JTI, contribuind la dezvoltarea aptitudinilor, competențelor angajaților și a culturii noastre organizaționale.”

JTI a fost certificată, de asemenea, ca Angajator de Top la nivel european, fiind recunoscute astfel condițiile excelente de lucru din cadrul celor 37 de sedii ale companiei și din fabricile aflate în 33 de țări din lumea întreagă. JTI are în total 26.000 de angajați și a creat peste 2.800 de noi locuri de muncă în 2016.

David Plink, CEO al Top Employers Institute: „Evoluția rezultatelor JTI de la an la an este impresionantă. Suntem încântați de dorința evidentă a JTI de a fi cel mai bun angajator pentru oamenii săi. Anul acesta, JTI a adus îmbunătățiri semnificative în privința cursurilor de pregătire profesională și practicilor privind dezvoltarea și integrarea angajaților”.

Institutul Top Employer a evaluat compania pe baza mai multor criterii, cum ar fi: strategia talentelor, planificarea forței de muncă, programul de integrare a noilor angajați, cursurile de pregătire profesională, managementul performanței, dezvoltarea abilităților de leadership, dezvoltarea carierei, compensațiile și beneficiile, precum și cultura organizațională.

JTI, membră a Grupului Japan Tobacco, este unul dintre cei mai mari producători internaționali de produse din tutun. Având sediul central la Geneva, Elveția, JTI are circa 26.000 de angajați la nivel mondial și operațiuni în peste 120 de țări. Venitul de bază realizat în exercițiul financiar încheiat la 31 decembrie 2015 a fost de 10.3 miliarde USD. Pentru mai multe informații, vizitați www.jti.com.

Institutul Top Employers certifică la nivel global condițiile de lucru excelente oferite angajaților. Condițiile optime de lucru asigură dezvoltarea angajaților atât pe plan personal, cât și profesional. Acest lucru permite, în schimb, companiilor să crească și să se dezvolte continuu. Având sediul în Olanda, compania, cunoscută anterior sub denumirea de Institutul CRF, a recunoscut Angajatorii de Top din întreaga lume, începând din 1991. Pentru mai multe informații despre Institutul Top Employers și Certificarea ca Angajator de Top, vizitați: www.top-employers.com.