Noutaţi

Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali Datele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de Septembrie 30 a.2019"Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

FinComBank S.A. a fost onorată de către Mastercard cu distincția  «Banca Moneysend 2018»  pentru implimentarea și promovarea transferurilor inovatoare de la card la card (P2P)

FinComBank S.A. a fost onorată de către Mastercard cu distincția «Banca Moneysend 2018» pentru implimentarea și promovarea transferurilor inovatoare de la card la card (P2P)

 La data de 12 iunie 2019, în cadrul evenimentului anual “Mastercard Day 2019”, FinComBank S.A. a fost decernată cu diploma „BANK OF MONEYSEND 2018 FINCOMBANK” de către Compania internaţională de plăţi Mastercard, pentru promovarea metodelor inovatoare de transfer de la card la card în Republica Moldova.

Recent, în toamna anului 2018,
FinComBank S.A. a lansat platforma Clickpay.md, unica pe piața din Moldova, ceea ce a facilitat siguranța transferurilor P2P.

Clickpay.md
este primul și unicul în Moldova, care s-a conectat la platforma Mastercard Moneysend.mastercard.md, datorită căreia au devenit realitate transferurile de la card la card, știind doar numărul de telefon mobil al beneficiarului. Acest serviciu a fost deja lansat în Ucraina și este unic în Europa.

Platforma Moneysend.mastercard.md oferă noi posibilități în domeniul transferurilor de bani, modificând experiența utilizatorului: acum, transferul de bani poate fi realizat prin intermediul unui serviciu online, indicând doar numărul de telefon mobil al destinatarului, pe care acesta l-a legat de propriul card. Acest lucru a devenit nu doar mai simplu, dar și mai sigur, deoarece nu trebuie să oferiți cuiva datele cardului bancar”, a menționat într-un interviu acordat revistei Business Class Inga Andreeva, director general Mastercard în Moldova și Ucraina.

Platforma
Clickpay.md este una sigură, deoarece a fost elaborată de către FinComBank S.A. în colaborare cu Romcard, lider în furnizarea serviciilor privind tranzacţiile cu carduri bancare din România, care activează în domeniul procesării bancare de peste 20 de ani. De asemenea, această platformă este concepută în conformitate cu standardele internaționale de securitate a informațiilor Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS), ce țin de stocarea, prelucrarea, transmiterea și gestionarea datelor deținătorilor de carduri, și a primit certificate de securitate din partea SSL (HTTPS). La rândul său, platforma Moneysend.mastercard.md corespunde tuturor standardelor de securitate, precum toate platformele Mastercard.

FinComBank S.A. exprimă înaltă considerație Companiei internaţionale de plăţi
Mastercard pentru încrederea acordată și susținerea în realizarea ideilor și abordărilor inovatoare în domeniul trasferurilor bănești. Aceasta distincție confirmă aprecierea înaltă a activității echipei FinComBank S.A., desfășurate în cadrul strategiei de lunga durată a Băncii, una din prioritățile acesteia fiind elaborarea și implimentarea pe piața din Moldova a produselor și serviciilor online inovatoare.

Contactați-ne!

Acordăți întrebări în secțiunea Feedback

sau apelați serviciul suport clienți: +373 22 269 966

De asemenea, ne puteți găsi pe Facebook


Noutați dupa tema