Noutaţi

Datele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 31 Iulie, a.2020Cum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Fii activ vara aceasta! Achită cu cardul VISA şi câştigă o bicicletă!

Fii activ vara aceasta! Achită cu cardul VISA şi câştigă o bicicletă!

 Moldova Agroindbank şi VISA lansează o nouă campanie destinată deţinătorilor de carduri VISA – „Fii activ – achită cu cardul VISA de la MAIB”.

În perioada 5 iunie – 5 august a.c. achită Contactless cu orice card  VISA de la MAIB pe teritoriul R. Moldova sau fă plăţi pe Internet în valoare de minimum 100 lei şi participă automat în promoţie.
 
Poţi câştiga una dintre cele 40 de biciclete în valoare de 7000 lei sau chiar premiul mare – biciclete pentru întreaga familie (în sumă de 30 000 lei) ca să te bucuri de o vară activă împreună cu întreaga ta familie.
 
Dacă nu ai mai efectuat plăţi utilizând un card – acum este momentul! Cu fiecare achitare efectuată, cresc şansele tale de câştig. Persoanele care vor efectua plăţi pentru prima dată în perioada campaniei – îşi măresc de 3 ori şansele de câştig.  
 
De ce să achiţi cu cardul: 

- Este mai sigur. Cardul te ajută să ai banii în siguranţă. Banii tăi sunt păstraţi pe contul tău la bancă şi nu pot fi pierduţi din portmoneu.
- Este mai rapid. Cardul te ajută să achiţi mai rapid la casieriile magazinelor, în special în regim Atingere (contactless).
- Este mai eficient. Toate plăţile sunt centralizate într-un raport şi poţi urmări cum îţi gestionezi bugetul. 
- Este mai modern. Plata pe on-line îţi permite să faci cumpărături rapide, fără să ieşi din casă, economisindu-ţi timpul. 

Vezi detaliile promoţiei în Regulament, efectuează cât mai multe plăţi cu un card bancar VISA de la MAIB şi verifică pe pagina web www.maib.md - poate eşti chiar tu câştigătorul tragerilor la sorţi.
 
Fii activ – achită cu cardul VISA de la MAIB şi câştigă biciclete pentru familia ta!
 

Noutați dupa tema