Noutaţi

Datele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 31 August, a.2020Cum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Eveniment pe piața de asigurări din Republica Moldova:GRAWE Carat celebrează 15 ani de existență

Eveniment pe piața de asigurări din Republica Moldova:GRAWE Carat celebrează 15 ani de existență

GRAWE Carat Asigurări a împlinit 15 ani de existență pe piața din Republica Moldova. Evenimentul aniversar a avut loc vineri, 17 mai a.c., la Palatul Republicii din Chișinău și a reunit reprezentanți ai autorităților din Austria și din Republica Moldova, membri din conducerea concernului internațional Grawe, parteneri de afaceri și colaboratori ai companiei.

GRAWE Carat Asigurări a luat ființă în anul 2004, prin intrarea grupului financiar austriac GRAWE pe piața locală. Cele aproape două secole de experiență GRAWE au constituit un fundament solid pe care s-a construit un edificiu sănătos, o companie puternică și stabilă care contribuie semnificativ la susținerea economiei naționale.

Aflată pe prima poziție în topul asigurătorilor din Republica Moldova, GRAWE Carat Asigurări oferă produse și servicii la standarde europene. Echipa GRAWE - care cuprinde 289 de profesioniști și activează sub motto-ul „Asigurarea de partea Ta” - are în portofoliul de contracte mai mult de 26.000 de asigurări de viață și 60.000 de asigurări generale.

„Împlinirea celor 15 ani este un bun prilej de a ne angaja să păstrăm încrederea clienților noștri și să promovăm în continuare valorile europene, conștienți fiind că angajamentul nostru este angajamentul Grupului Grawe în Republica Moldova” a declarat Directorul General Grawe Carat Asigurări, Veronica MALCOCI.

Christine FREILINGER, Ambasadoarea Austriei la Chisinau: „Grawe Group reprezintă o istorie de peste 190 de ani în asigurări. Aceasta înseamnă că oamenii au încredere în această companie. Eu cred că Grawe Carat este o companie de încredere și în Moldova, care a obținut o bună performanță în ultimii 15 ani.”

Othmar Ederer, Președinte al Consiliului GRAWE a transmis colegilor din Republica Moldova: “Mesajul nostru este unul de apreciere, de încurajare şi de susţinere. De 15 ani, GRAWE Carat contribuie substanțial la creșterea renumelui nostru. Pentru Grupul GRAWE, acesta este un motiv de a continua activitatea pe piața moldovenească de asigurări și de a extinde business-ul.”

Compania GRAWE Carat Asigurări va rămâne şi pe viitor centrată pe clienți și necesitățile acestora, continuând să construiască și să consolideze o imagine de putere financiară, stabilitate şi profesionalism.

Noutați dupa tema