Noutaţi

În ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiDatele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 30 Aprilie, a.2020Oamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Câştigă un voucher de vacanţă datorită transferurilor Western Union de la MAIB

Câştigă un voucher de vacanţă datorită transferurilor Western Union de la MAIB

Încă nu ai planuri de vacanţă? Câştigă la Moldova Agroindbank un voucher turistic în valoare de 500 dolari SUA în promoţia organizată de Western Union „Trimite dragostea acasă şi câştigă chiar acum”.

Din 15 aprilie şi până pe 15 iunie se desfăşoară a doua etapă a promoţiei, iar transferurile de bani prin intermediul Western Union primite sau expediate la ghişeele Moldova Agroindbank pot fi norocoase. Înregistrează în promoţie fiecare transfer, expediind la tarif standard un SMS la numărul + 373 78800005 şi indicând codul unic de pe cuponul răzuibil primit de la operator sau completează datele solicitate în Formularul disponibil pe www.facebook.com/MoneyTransferMoldova ori www.moneytransfer.md.  

Fii norocosul tragerilor la sorţi, care vor avea loc în date de:  

§        21 mai 2019 (participă toate tranzacţiile valide înregistrate la promoţie până la 17  mai).

§        21 iunie 2019 (participă toate tranzacţiile valide înregistrate la promoţie până la 19 iunie).

La fiecare extragere vor fi selectaţi 5 câştigători ai voucherelor turistice în valoare de 500 dolari SUA fiecare. Succes!

Precizăm că promoţia „Trimite dragostea acasă şi câştigă chiar acum” se desfăşoară în conformitate cu prevederile

Regulamentului

, iar transferurile de bani Western Union pot fi efectuate în orice sucursală Moldova Agroindbank. 

Noutați dupa tema