Noutaţi

BCR Chișinău își extinde rețeaua de subdiviziuni

BCR Chișinău își extinde rețeaua de subdiviziuni

La data de 27 februarie 2017, BCR Chișinău S.A. a deschis o nouă agenție în mun. Chișinău, situată pe bulevardul Moscova nr. 2, în sectorul Râșcani al capitalei.

Oficiul are un aspect reprezentativ și proaspăt, în concordanță cu anotimpul inaugurării, fiind amenajat conform ultimelor standarde de imagistică utilizate in cadrul întregului grup ERSTE și va oferi clienților Băncii condiții similare celor existente în cadrul oficiilor Erste Bank din Austria.

Prin deschiderea Agenției nr. 2 a BCR Chișinău S.A. de pe bulevardul Moscova 2, ținem să satisfacem cerințele cetățenilor de a fi deserviți operativ și calitativ, garantând siguranța unui grup bancar european cu tradiții și experiență în domeniul bancar de aproximativ 200 ani. Clienții agenției vor avea la dispoziție întregul portofoliu de produse și servicii BCR Chișinău S.A.: deserviri de conturi, consultări produse creditare, procesări rapide ale plăților, carduri bancare, transferuri, etc.

BCR Chișinău S.A. continuă să-și realizeze planul strategic de dezvoltare, care prevede extinderea prezenței teritoriale a băncii pentru a fi mai aproape de clienții săi și a le satisface necesitățile de produse si servicii bancare sigure și de calitate, generînd astfel îmbunătățirea gradului de rapiditate, flexibilitate şi fiabilitate.

Agenția nr.2 a BCR Chișinău este deschisă publicului de luni până vineri, între orele 09:00-17.00, cu pauză de masă de la 13:00 până la 14:00.

Banca Comercială Română Chişinău S.A.:
BCR Chişinău S.A. şi-a început activitatea în data de 22 octombrie 1998, fiind una din primele bănci cu capital străin, membru al unui grup financiar internaţional care şi-a extins activităţile în Republica Moldova. Acţionar unic al BCR Chişinău S.A. este Banca Comercială Română S.A. (BCR), membru Erste Group, Austria.

Banca Comercială Română S.A.:
Este lider pe piaţa serviciilor financiare din România, cu active de peste 15 miliarde EUR. Este banca Nr.1 după numărul de clienţi – peste 2,9 milioane clienţi persoane fizice şi companii – şi Nr.1 în activităţile de creditare şi economisire. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principala instituţie de banking.

Erste Group:
Este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrală şi de Est. Mai mult de 46.500 de angajaţi deservesc peste 15,7 milioane de clienţi în cadrul a 2.804 de filiale din 7 ţări (Austria, Republica Cehă, Slovacia, România, Ungaria, Croaţia, Serbia). La 31 decembrie 2015, Erste Group deţinea active totale în valoare de 204,5 miliarde EUR.

Pentru informaţii suplimentare BCR Chişinău S.A.:
Str. A. Puşkin 60/2 MD2005 Chişinău
Tel. +373 (22) 852 000; Fax. +373 (22) 852 002
E-mail. office@bcr.md
www.bcr.md

Noutați dupa tema