Noutaţi

În ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiDatele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 30 Aprilie, a.2020Oamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Agenția Proprietății Publice anunță organizarea unei noi runde de privatizare

Agenția Proprietății Publice anunță organizarea unei noi runde de privatizare

24 februarie, Chișinău - Începând cu data de 24 februarie, Agenția Proprietății Publice anunță organizarea unei runde de privatizare a bunurilor proprietate publică de stat, cu utilizarea instrumentelor prevăzute de legislație:

- licitație cu strigare pentru privatizarea a 11 bunuri, inclusiv: 4 întreprinderi de stat, 6 complexe de bunuri imobile și 1 obiect nefinalizat. Prețul total de expunere este de 13 460 100 lei.
Termenul limită de depunere a cererilor 21 martie, desfășurarea licitației – 22 martie.

- concurs comercial pentru privatizarea a 13 bunuri, inclusiv: 12 întreprinderi de stat (complexe patrimoniale unice) și un bun mobil.
Prețul total de expunere a bunurilor la concurs comercial - 577 920 000 lei.
Termenul limită de depunere a ofertelor - 30 martie 2017

- concurs investițional pentru privatizarea cinematografelor din orașele Fălești și Leova. Suma totală a mijloacelor financiare, raportată la prețul inițial de vânzare constituie 868 000 lei; volumul minim al investițiilor– 1 800 000 lei cu realizarea în decursul a 3 ani.
Termenul limită de depunere a ofertelor - 30 martie 2017.

- licitații cu strigare pe piața reglementată (Bursa de Valori), în perioada 27 – 31 martie, pentru vânzarea a 21 pachete de acțiuni proprietate publică de stat. Suma mijloacelor financiare, raportată la prețul inițial de vânzare al pachetelor de acțiuni ale statului se estimează la 702 614 174 lei.

Valoarea totală a bunurilor proprietate publică de stat, raportată la prețul inițial de vânzare, expuse la licitații și concursuri, în perioada 24 februarie – 30 martie 2017, se estimează la 1,3 miliarde lei.

Comunicatele informative privind expunerea bunurilor proprietate publică la privatizare sunt publicate în Monitorul Oficial al Republicii Moldova nr. 60-66 din 24 februarie 2017 și pe pagina web a Agenției Proprietății Publice.

În perioada expunerii, potențialii cumpărători pot lua cunoștință de materialele din dosarele de privatizare la Agenția Proprietății Publice – Camera de date, tel. de contact (022) 238-089, (022) 221-457, (022) 220-511.

Noutați dupa tema