Noutaţi

Datele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 31 Iulie, a.2020Cum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

ATENȚIE MAXIMĂ: CONDIȚII METEO DIFICILE CU IMPACT NEGATIV ASUPRA INSTALAȚIILOR ELECTRICE. RESPECTAÍ REGULILE DE SECURITATE!

ATENȚIE MAXIMĂ: CONDIȚII METEO DIFICILE CU IMPACT NEGATIV ASUPRA INSTALAȚIILOR ELECTRICE. RESPECTAÍ REGULILE DE SECURITATE!

 Vacanța mare a elevilor a început cu fenomene meteorologice extreme. Ploile cu precipitații abundente însoțite de rafale puternice de vânt și căderea copacilor, a crengilor sau a diferitor obiecte purtate de vânt pot fi cauza rupturilor de conductoare ale liniilor  electrice aeriene (LEA), iar descărcările electrice  din atmosferă pot afecta diverse grupuri  și echipamente din instalațiile electrice. 

 
Securitatea copiilor este foarte importantă oricând, dar vă rugăm să vă asigurați că, mai ales pe durata intemperiilor, fiind în vacanță, deseori fără atenția cuvenită a celor maturi, ei sunt în siguranță. Stimați părinți, profesori, educatori, funcționari ai autorităților publice locale:
 
    • învățați-i pe copii să respecte regulile de securitate electrică;
    • atrageți-le atenția să ocolească și să se îndepărteze până la un loc sigur în cazul în care observă fire electrice rupte și/sau căzute la pământ,  atârnând în coroanele copacilor, peste garduri sau diferite construcții;
    • cereți-le să comunice imediat unui adult despre orice cablu ce atârnă suspect  pentru a transmite informația respectivă furnizorului de energie electrică sau dacă sunt suficient de maturi să o facă ei cu maximă responsabilitate, oferind  serviciului Oficiului telefonic de 24 de ore toate datele solicitate, inclusiv cele de contact;
    • despre orice incident informaţi în regim de urgenţă furnizorul de energie electrică prin următoarele canale: 
 
    • la telefonul Serviciului 24h  -  022-43-11-11,
    • prin intermediul chatului disponibil de pagina noastră web,
    • pe Facebook, accesînd: https://www.facebook.com/gasnaturalfenosamoldova
 
Î.C.S. "Red Union Fenosa" S.A. își asigură consumatorii că va întreprinde toate acţiunile necesare pentru înlăturarea operativă a eventualelor defecţiuni sau avarii.
 
Departamentul Relaţii Externe şi Comunicare
Î.C.S. „Red Union Fenosa” S.A.
 
03.06.2019

Noutați dupa tema