Noutaţi

EXPO MOBILA

EXPO MOBILA

Expoziţie internaţională specializată de mobilă, utilaje, scule, materiale şi accesorii pentru fabricarea mobilei, ediţia a XIX-a Moldexpo 01.11.2018 - 04.11.2018

Expoziția internațională specializată EXPO MOBILA este o versiune nouă a expozițiilor FURNITURE și FFE, istoria cărora a început la Moldexpo acum 17 ani. Rebranduirea proiectului are ca scop creșterea calității expoziției ca cel mai eficient instrument de promovare a imaginii liderilor pieței de modă.
Expoziția este spațiul propice pentru prezentarea celor mai actuale oferte, a ultimelor tendințe și a tehnologiilor de vârf. EXPO MOBILA va prezenta specialiștilor din domeniu, dar și consumatorilor întreg potențialul industriei mobilei.
Expoziția este o platformă importantă de stabilire a contactelor B2B si B2C. Anume aici sunt prezentate produsele și serviciile noi. Un număr tot mai mare de vizitatori ai expoziției EXPO MOBILA sunt profesioniști ai pieței de profil. Expozitia EXPO MOBILA este un spațiu menit să sprijine și să motiveze tinerii designeri.