Noutaţi

Datele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 30 Aprilie, a.2020Oamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

În ianuarie-martie 2019, Moldova a importat din Ucraina bere în sumă de 1 milion 067 mii USD, clasându-se pe locul 2 în ceea ce privește importurile acesteia, cu o cotă de 15,81% din total.

În ianuarie-martie 2019, Moldova a importat din Ucraina bere în sumă de 1 milion 067 mii USD, clasându-se pe locul 2 în ceea ce privește importurile acesteia, cu o cotă de 15,81% din total.

Datele au fost prezentate de Serviciului Fiscal de Stat al Ucrainei, menționând că locul 1 în volumul importurilor de bere din Ucraina pentru primele 2 luni curent, în termeni monetari, a fost ocupat de Belarus, care a cumparat bere pentru 2 milioane 244 de mii dolari, sau 33,24% din total. Pe locul trei, după Moldova, s-a situate Georgia cu o cifră de 932 mii USD, care a reprezentat 13,81% din volumul total al livrărilor. Agenția InfoMarket a raportat mai devreme că Moldova în 2018 a mărit importurile de bere din Ucraina în termeni valorici cu 0,8%, până la 6 557 000 dolari, ocupând locul 2 în ceea ce privește importurile, cu o cotă de 18,51% din total. În 2017, Republica Moldova a cumpărat bere ucraineană în sumă de 505 mii dolari SUA, iar țara noastră s-a clasat pe locul trei numai în ceea ce privește importurile sale, deși cota sa de piață a fost mai mare și a reprezentat 20,45% din total. În anul 2016, Moldova a importat bere din Ucraina pentru 5 milioane 227 mii dolari, iar cu acest indicator a devenit atunci cel mai mare importator cu o cotă de 27,31%.// 19.04.2019 - InfoMarket.

Noutați dupa tema