Noutaţi

În ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiDatele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 30 Aprilie, a.2020Oamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Exporturile de bunuri moldovenești în Rusia în ianuarie-februarie 2019, comparativ cu aceeași perioadă a anului 2018, au scăzut cu 7,3% - la 37,65 milioane dolari.

Exporturile de bunuri moldovenești în Rusia în ianuarie-februarie 2019, comparativ cu aceeași perioadă a anului 2018, au scăzut cu 7,3% - la 37,65 milioane dolari.

Potrivit Biroului Național de Statistică, în același timp, livrările de produse rusești în Moldova în primele 2 luni 2019, comparativ cu aceeași perioadă a anului precedent, a crescut cu 8,7% - la 133,61 milioane dolari. În același timp, ponderea Federației Ruse în volumul total al exporturilor moldovenești a scăzut de la 9,32% la 7,91%, în timp ce în import a crescut de la 15,33% la 16,06%. În ianuarie-februarie 2019, Rusia a ocupat locul 5 pe lista celor mai mari parteneri ai Moldovei în ceea ce privește achizițiile de produse moldovenești după România, Italia, Turcia și Germania. În același timp, ocupă locul 1 în volumul livrărilor de produse în Republica Moldova. Balanța comercială negativă a Republicii Moldova cu Federația Rusă în ianuarie-februarie 2019 a insumat 95,96 milioane dolari, în creștere cu 16,6% față de aceeași perioadă a anului 2018. Biroul Național de Statistică nu ia în considerare operațiunile comerciale și economice ale întreprinderilor din regiunea transnistreană.// 16.04.2019 — InfoMarket.

Noutați dupa tema