Noutaţi

Datele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de Octombrie 31 a.2019Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

YardSale “Christmas Star”

YardSale “Christmas Star”

22, 23 și chiar 24 decembrie! YardSale “Christmas Star”
Vom avea parte de un YardSale magic de 3 zile în centrul comercial Atrium.
Trei zile vom aprinde luminițe și vom simți spiritul sărbătorilor de iarnă!
YardSale-ul de Crăciun este cel mai important, cel mai lung și cel mai sclipitor eveniment al lunii decembrie!
Pe parcursul a trei zile, împreună vom cumpăra multe cadouri pentru cei dragi.Vom avea trei zile să adunăm magia sărbătorilor și să cercetăm toate măsuțele cu cele mai frumoase lucruri create de meșterii noștri.
Vă sfătuim să pregătiți o listă în prealabil și să aveți multă răbdare, pentru că ochii se vor abate de la diversitatea produselor.Vom avea totul ce inima vă dorește, de la ciorapi din lână până la coronițe de pin, de la seturi pentru vin fiert până la păpuși.
22 decembrie, sâmbătă: Va fi fierbinte și distractiv. Vom fierbe vin, punch și vom cânta piese de sărbătoare, vom împărtăși dorințele pentru anul nou. Ne vom fotografia și vom zâmbi mult-mult până ne facem roșii ca vinul fiert.
23 decembrie, duminică: Venim împreună cu toată familia la Brad, participăm la master-class-uri, împachetăm cadourile, facem cunoștință cu elfii, urmărim spectacole pentru copii și mergem la Wonderland. Fiecare copil la intrare la YardSale va primi cadou 50 de monede cadou pentru distracțiile de la Wonderland.
24 decembrie, luni, zi liberă! Aceasta este ultima șansă de a face cumpărături de sărbători, să vă încălziți cu un pahar de vin fiert și să mâncați gustoșenii.
YARDSALE există pentru voi!
Vă așteptăm în CC Atrium, etajul 3, aripa dreaptă!
Intrare: 50 lei pentru o zi și adițional 25 lei pentru oricare a doua zi.
Este nevoie să păstrați brățara.
Dacă doriți să veniți toate trei zile, atunci vă așteptăm căci oricum achitați doar 75 lei.
Copii cu vârsta de până la 12 ani intră gratuit.