Noutaţi

Datele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de Octombrie 31 a.2019Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Târgul de Crăciun '18/'19

Târgul de Crăciun '18/'19

Evenimentele frumoase merită să devină tradiţie. Pentru al doilea an consecutiv, Guvernul Republicii Moldova organizează în inima oraşului Chişinău un Târg de Crăciun veritabil, demn de marile capitale europene.

Mai feerice, mai luminoase şi mai autentice vor fi sărbătorile de iarnă din acest an pentru zeci de mii de familii din ţară şi cele revenite de peste hotare. Cu ocazia celei de-a doua ediţii „Acasă de Crăciun”, Moşul a pregătit o desagă de surprize, astfel ca toţi vizitatorii Târgului – de la mic la mare – să aibă parte de cât mai multe momente magice.

Din 15 decembrie, strada 31 august 1989 (între str. A. Pușkin și str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni) redevine pietonală, pentru a găzdui timp de o lună cel mai frumos Târg de Crăciun din Moldova. Bucură-te alături de cei dragi de cea mai fermecătoare perioadă din an într-o atmosferă de basm!
Să admiri de la înălţime splendoarea oraşului scăldat în luminiţe multicolore – cea de-a doua ediţie a Târgului de Crăciun îţi oferă un nou punct de atracţie: o Roată Panoramică!
Să te delectezi cu un număr dublu de concerte – în acest an strada 31 august 1988 va găzdui două scene!
Să-i bucuri pe cei mici cu plimbări pe trenuleţul sărbătorilor de iarnă – un nou element distractiv pentru copii, care va face turul orăşelului de poveste.
Să redescoperi partea spirituală a Crăciunului – în acest an, vizitatorii Târgului de Crăciun vor putea admira Scena Naşterii Domnului.

Vino să te bucuri de magia sărbătorilor de iarnă în:

Zona de Poveste, unde Moș Crăciun îi aşteaptă pe cei mai mici vizitatori pentru a le asculta poeziile şi a le oferi cadouri;
Zona de Gheață, unde îți pui patinele și zbori ca vântul pe cel mai mare patinoar din țară;
3 Zone ale distracţiei cu Roată Panoramică, carusele și trenuleţ pe placul vizitatorilor de toate vârstele;
Zona Tradițiilor, unde descoperi obiecte de artizanat şi o diversitate de cadouri pentru cei dragi, expuse în cele 30 de căsuţe ale comercianților;
2 Zone ale Concertelor, în una dintre care vor evolua exclusiv copiii. Pe cealaltă scenă în fiecare seară vor urca cei mai în vogă artişti, iar în weekend se vor organiza concerte de zile mari;
Zona Fotografiilor, unde Pomul de Crăciun îşi aşteaptă admiratorii pentru poze memorabile! Coniferul falnic cu mii de luminiţe, instalat în preajma Palatului Național „Nicolae Sulac”, a fost adus din Carpații României, fiind un cadou din partea Guvernului de la București.

Perioada sărbătorilor va aduce zâmbete şi pe chipurile a peste 5000 de copii dezavantajați din toată țara, care vor vizita Târgul de Crăciun cu susținerea Guvernului RM.

În acest an sărbătorim împreună "Acasă de Crăciun"