Noutaţi

Datele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 30 Aprilie, a.2020Oamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Un pian folosit de John Lennon pentru a compune cântece pentru The Beatles, scos la licitaţie

Un pian folosit de John Lennon pentru a compune cântece pentru The Beatles, scos la licitaţie

Pianul folosit de John Lennon în timp ce compunea piese pentru albumul "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band" al trupei The Beatles a fost scos la vânzare pe un site de licitaţii, relatează tmz.com.
Anunţul a fost făcut de platforma web Gotta Have Rock and Roll, care a menţionat că licitaţia va avea loc online şi se va desfăşura între 10 şi 19 aprilie.
Instrumentul a fost păstrat, alăuri de alte două piane, la Kenwood, celebra casă a muzicianului britanic, în Weybridge. Instrumentul are o inscripţie care confirmă faptul că Lennon l-a folosit pentru a compune piese precum "A Day in the Life", "Lucy in the Sky with Diamonds", "Good Morning, Good Morning" şi "Being for the Benefit of Mr. Kite".
Istoricul instrumentului nu este însă legat numai de formaţia The Beatles. Fabricat în 1872, pianul a fost produs de firma John Broadwood & Sons aceeaşi companie care a mai realizat instrumente folosite de compozitori ca Ludwig van Beethoven şi Frederic Chopin.
Suma minimă care poate fi licitată este de peste 575.000 de lire sterline, însă experţii estimează că obiectul va fi vândut pentru o sumă cuprinsă între 700.000 şi un milion de lire sterline.
John Lennon, Paul McCartney, Ringo Starr şi George Harrison au format The Beatles, în anii 1960, unul dintre cele mai faimoase şi de succes grupuri din istoria muzicii rock, având la activ peste 1,1 miliarde de discuri vândute în lumea întreagă.
Pianul pe care Lennon a compus piesa "Imagine" a fost cumpărat de George Michael în anul 2000 pentru 1.67 milioane de lire sterline.

Mediafax.ro

Noutați dupa tema