Noutaţi

Datele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 31 Iulie, a.2020Cum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Show impresionant: Fântânile Bellagio din Las Vegas, „incendiate” pentru premiera sezonului final „Game of Thrones”

Show impresionant: Fântânile Bellagio din Las Vegas, „incendiate” pentru premiera sezonului final „Game of Thrones”

Deşi este greu de imaginat că serialul „Game of Thrones” trebuie să le reamintească oamenilor să se uite la sezonul final, producţia HBO a ţinut să trimită, totuşi, un memento nu foarte subtil fanilor pentru a viziona premiera serialului, relatează publicaţia Time.
Faimoasele fântâni Bellagio, din Las Vegas, au fost folosite pentru a atrage atenţia asupra revenirii, deja spectaculoase, a serialului. Astfel, personajele legendare au părăsit Westeros şi şi-au făcut apariţia în Oraşul Păcatelor.
Pe măsură ce turiştii se opreau, fântânile Bellagio se transformau într-un zid de apă de peste 200 de metri înălţime, astfel reamintindu-le fanilor de zidul menit să-i ţină pe White Walkers departe de Westeros. Astfel, peretele de apă a devenit o pânză pentru imaginaţia creatorilor. Pe apă a fost proiectată zăpada, aceasta fiind faimosul logo-ul al serialului de mare succes. De asemenea, au fost proiectate şi siluetele dragonilor, respirând flăcări portocalii şi albastre.
„Regele Nopţii” a apărut şi el, iar jeturile de apă au format o coroană şi un tron, stabilind scena pentru ultima confruntare pentru Tronul de Fier. Spectacolul a fost însoţit de o coloană sonoră creată de compozitorul aclamat Ramin Dhawadi.
Totuşi, acesta nu a fost sfârşitul spectacolului. Pentru prima dată în istoria hotelului, apa a „luat foc”, spune un raport al Associated Press. Spectacolul inedit al fântânilor îşi va face apariţia în fiecare seară până pe 13 aprilie, cu o zi înainte de premierea sezonului opt şi final serieri.

Mediafax.ro

Noutați dupa tema