Noutaţi

Datele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 31 Decembrie, a.2020Straniul an 2020: smerenie, revoltă, acceptarea noii realități”Jocurile foamete” ale pieței valutareCum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

SAMSUNG promite telefonul „perfect”! Nimeni nu are această tehnologie încă

SAMSUNG promite telefonul „perfect”! Nimeni nu are această tehnologie încă

Samsung a confirmat că lucrează la telefoane cu ecran complet, care ascund camera sub panoul OLED.
Generaţia Galaxy S10 de la Samsung este prima din portofoliul companiei lansată la nivel mondial cu ecran perforat „Infinity-O”, însă există posibilitatea ca acest tip de panou să dispară de pe piaţă destul de repede.
Conform agenţiei de presă sud coreeane Yonhap, preşedintele diviziei de cercetare şi dezvoltare din cadrul Samsung spune că în următorii doi ani ar trebui ca display-urile să ajungă în punctul în care nu vor mai trebui găurite.
Yang Byung-duk a declarat de curând că Samsung dezvoltă tehnologii noi de display, însă acestea nu for putea fi gata în următorii doi ani:
„Deşi nu ar fi posibil să facem un telefon cu ecran complet în următorii 1-2 ani, tehnologia poate avansa până în punctul în care orificiul dedicat camerei să fie invizibil, în timp ce funcţionalitatea camerei nu va fi afectată.”
În toamna anului trecut, Samsung a dezvăluit că lucrează la noi tehnologii pentru display-uri, câteva dintre acestea fiind deja lansate odată cu Galaxy S10. Compania spera la momentul respectiv să ofere senzor de amprentă integrat în ecran, camere foto integrate sub ecran, tehnologii de răspuns haptic şi la difuzoare integrate în ecran. Momentan, doar primul obiectiv a fost atins, iar ordinea nu este obligatoriu cronologică.
Cel mai probabil, următorul pas va fi redarea de sunet prin intermediul panourilor OLED, ceva ce LG oferă deja pe smartphone-urile sale. Următorul pas ar putea fi răspunsul haptic, pe care Apple îl are deja şi pe care îl va putea dezvolta în noi direcţii anul acesta, dacă zvonurile despre un nou sistem de vibraţii taptic engine se dovedesc a fi adevărate. Astfel, camera foto integrată în display ar putea veni cândva spre finalul anului 2020, sau începutul anului 2021.
Desigur, acestea sunt doar speculaţii, întrucât Samsung a zis doar că nu va putea produce aşa ceva în următorii doi ani, nu şi dacă ar putea fi posibil peste doi sau trei ani.

go4it.ro

Noutați dupa tema