Noutaţi

Recorduri noi pe YouTube: O trupă K-pop de fete a strâns peste 100 de milioane de vizualizări în mai puţin de o zi

Recorduri noi pe YouTube: O trupă K-pop de fete a strâns peste 100 de milioane de vizualizări în mai puţin de o zi

Cel mai recent videoclip al formaţiei sud-coreene Blackpink, "Kill This Love", a devenit clipul cu cele mai multe vizionări pe YouTube în primele 24 de ore de la lansare şi cel care a atins cel mai repede 100 de milioane de vizualizări, relatează bbc.com.
"Kill This Love" a avut 56,7 milioane de vizualizări în prima zi de la lansare, depăşind un record stabilit anterior de cântăreaţa americană Ariana Grande. În noiembrie 2018, videoclipul piesei ei "Thank U, Next" înregistra 55,4 milioane de vizionări în primele 24 de ore.
Cea de-a doua performanţă a avut loc la două zile şi 14 ore de la premieră. "Kill This Love" a bătut recordul videoclipului piesei "Gentleman" a cântăreţului sud-corean Psy, care înregistrase 100 de milioane de vizionări în trei zile.
Blackpink este o trupă de fete sud-coreeană formată în Seul în 2016. Aceasta a lansat, până în prezent, trei EP-uri şi un album de studio. Pe 30 iunie 2018, formaţia a devenit cel mai bine clasată din istoria genului K-pop în topurile americane. Atunci, piesa "Ddu-Du Ddu-Du" a debutat pe locul 55 în Billboard Hot 100.
În octombrie 2018, grupul a apărut pe o piesă a cântăreţei britanice Dua Lipa. Aceasta se intitulează "Kiss and Make Up" şi a atins locul 36 în clasamentul muzical oficial din Marea Britanie.

Mediafax.ro

Noutați dupa tema