Noutaţi

Datele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de Octombrie 31 a.2019Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Recorduri noi pe YouTube: O trupă K-pop de fete a strâns peste 100 de milioane de vizualizări în mai puţin de o zi

Recorduri noi pe YouTube: O trupă K-pop de fete a strâns peste 100 de milioane de vizualizări în mai puţin de o zi

Cel mai recent videoclip al formaţiei sud-coreene Blackpink, "Kill This Love", a devenit clipul cu cele mai multe vizionări pe YouTube în primele 24 de ore de la lansare şi cel care a atins cel mai repede 100 de milioane de vizualizări, relatează bbc.com.
"Kill This Love" a avut 56,7 milioane de vizualizări în prima zi de la lansare, depăşind un record stabilit anterior de cântăreaţa americană Ariana Grande. În noiembrie 2018, videoclipul piesei ei "Thank U, Next" înregistra 55,4 milioane de vizionări în primele 24 de ore.
Cea de-a doua performanţă a avut loc la două zile şi 14 ore de la premieră. "Kill This Love" a bătut recordul videoclipului piesei "Gentleman" a cântăreţului sud-corean Psy, care înregistrase 100 de milioane de vizionări în trei zile.
Blackpink este o trupă de fete sud-coreeană formată în Seul în 2016. Aceasta a lansat, până în prezent, trei EP-uri şi un album de studio. Pe 30 iunie 2018, formaţia a devenit cel mai bine clasată din istoria genului K-pop în topurile americane. Atunci, piesa "Ddu-Du Ddu-Du" a debutat pe locul 55 în Billboard Hot 100.
În octombrie 2018, grupul a apărut pe o piesă a cântăreţei britanice Dua Lipa. Aceasta se intitulează "Kiss and Make Up" şi a atins locul 36 în clasamentul muzical oficial din Marea Britanie.

Mediafax.ro

Noutați dupa tema