Noutaţi

Datele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de Octombrie 31 a.2019Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Cum influenţează muzica GUSTUL brânzei. S-a demonstrat ştiinţific

Cum influenţează muzica GUSTUL brânzei. S-a demonstrat ştiinţific

Brânza expusă la muzică hip-hop în timpul procesului de maturare capătă un gust mai puternic, arată un studiu realizat la Universitatea de Arte din Berna, Elveţia, potrivit dpa-international.com.
Studiul a fost realizat cu ajutorul producătorilor de brânzeturi de la Kaesehaus K3. Opt tipuri de brânzeturi au fost supuse maturării având pe fundal diferite stiluri muzicale, pentru o perioadă de şase luni şi jumătate.
După încheierea acestui proces, brânzeturile au fost supuse unei analize senzoriale efectuate de tehnicieni alimentari. Aceştia au oferit mostrele unui juriu de specialişti culinari, care le-au savurat în cadrul unui test în orb.
Rezultatele au arătat că brânza care fusese expusă la muzică avea o savoare apare, comparativ cu cele care nu au fost maturate astfel. În plus, aromele brânzeturilor erau diferite în funcţie de genurile muzicale la care au fost expuse în timpul procesului de maturare.
De asemenea, produsele expuse la muzica hip-hop aveau o aromă mai puternică, cu gust fructat mai pronunţat decât la alte mostre.

Mediafax.ro

Noutați dupa tema