Noutaţi

Datele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de Februarie 29 a.2020Va reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Trump declară că acordul comercial cu China ar putea fi încheiat în aproximativ patru săptămâni

Trump declară că acordul comercial cu China ar putea fi încheiat în aproximativ patru săptămâni

Preşedintele american Donald Trump a declarat joi în cadrul reuniunii cu vicepremierul chinez Liu He, care se află la Washington pentru discuţii comerciale, că acordul cu China se apropie foarte mult şi că ar putea fi încheiat în aproximativ patru săptămâni, relataeză Reuters.

Vicepremierul chinez Liu a declarat la rândul său că s-au înregistrat progrese importante în negocieri.
Reprezentantul comercial al SUA, Robert Lighthizer, a declarat că au mai rămas câteva probleme importante de rezolvat.
Trump a afirmat că punctele de interes includ tarifele şi furtul de proprietate intelectuală, iar preşedintele a declarat că va discuta tarifele cu Liu.
China şi Statele Unite se află în mijlocul unor negocieri intense pentru a pune capăt războiului comercial din ultimele luni care a tulburat pieţele globale. Washingtonul doreşte schimbări profunde în politicile economice şi comerciale ale Chinei, în timp ce Beijingul doreşte ca Trump să ridice sancţiunile impuse pentru mărfurile chinezeşti.

Mediafax.ro

Noutați dupa tema