Noutaţi

Datele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de Februarie 29 a.2020Va reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Gigantul chinez Tencent anunţă o emisiune de obligaţiuni de 6 miliarde de dolari

Gigantul chinez Tencent anunţă o emisiune de obligaţiuni de 6 miliarde de dolari

Gigantul chinez Tencent a anunţat astăzi în mod oficial că va lansa o emisiune de obligaţiuni de 6 miliarde de dolari, potrivit CNBC.
Obligaţiunile vor fi lansate în data de 11 aprilie, potrivit unui anunţ al board-ului companiei, şi vor aduce suma netă de 5,98 miliarde dolari. Potrivit Reuters, aceasta este cea mai mare emisiune de obligaţiuni din Asia în 2019.
Ultima dată când Tencent s-a împrumutat de la investitori a fost în ianuarie 2018 când a lansat obligaţiuni în valoare de 5 miliarde de dolari.
Luni, compania chineză a semnalat că şi-a redimensionat programul de obligaţiuni la nivel global de la 10 miliarde dolari, la 20 miliarde dolari.

Zf.ro

Noutați dupa tema