Noutaţi

Datele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de Februarie 29 a.2020Va reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Noul proprietar al companiei concesionară a aeroportului din Chișinău este omul de afaceri, fost manager de top de la Gazprom, Andrei Goncearenko.

Noul proprietar al companiei concesionară a aeroportului din Chișinău este omul de afaceri, fost manager de top de la Gazprom, Andrei Goncearenko.

Compania Avia-Invest, care administrează aeroportul din Chișinău a confirmat că firma NR Investment Limited, ce aparține miliardarului Nathaniel Rothschild, a transferat controlul asupra Komaksavia Airport Invest Ltd, care deține o participație de 95% în Avia-Invest. De asemenea, Avia-Invest a confirmat informațiile publicate în mass-media conform cărora beneficiarul companiei Komaksavia Airport Invest Ltd este un om de afaceri rus, fostul manager al Gazprom, Andrei Goncearenko, un antreprenor cu interese de afaceri în diverse domenii: construcție, dezvoltare de infrastructură, imobiliare și comerț. Andrei Goncearenko a declarat că în ultimii ani, aeroportul din Chișinău aflat sub controlul concesionarului se dezvoltă dinamic. „Este evident că dezvoltarea de mai departe a aeroportului ca centru de transport regional între Europa și Asia depinde de volumul și stabilitatea investițiilor atrase. Planurile mele includ construcția în viitorul apropiat a unei noi piste pentru aeronave cu cursă lungă și a unui terminal nou, cel mai modern din regiune. Consider atragerea investițiilor pentru implementarea obiectivelor drept prima prioritate ca nou participant. Este multă muncă înainte. Scopul nostru pentru următorii ani este să creștem fluxul de pasageri la 5 milioane de oameni ", a spus Andrei Goncearenko. Avia-Invest a declarat că garantează tuturor pasagerilor și companiilor aeriene faptul că Aeroportul Chișinău va continua să furnizeze servicii de calitate tuturor clienților și partenerilor săi. Este planificat ca deja pe 24 decembrie, compania Avia-Invest, care operează aeroportul Chișinău, să prezinte la o conferință de presă un proiect vizual al noului terminal al aeroportului din Capitală.//23.12.2019 — InfoMarket.

Noutați dupa tema