Noutaţi

Datele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de Februarie 29 a.2020Va reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

În anul 2019, Floarea Soarelui va construi un nou complex de elevatoare pentru a dubla capacitatea de depozitare unică a seminţelor de floarea-soarelui.

În anul 2019, Floarea Soarelui va construi un nou complex de elevatoare pentru a dubla capacitatea de depozitare unică a seminţelor de floarea-soarelui.

Declaraţia a fost făcută de directorul general al companiei Stella Ostroveţcaia pentru publicaţia "Ekonomiceskoe Obozrenie - Logos-Press". În material se spune că, anul 2018 a fost unul de cotitură pentru cea mai mare fabrică de ulei și grăsimi din Moldova. A fost finalizată prima etapă a proiectului de modernizare profundă a întreprinderii, care a implicat reconstrucția secției pregătitoare și construirea unei noi stații de extracție. În cadrul modernizării fabricii la această etapă, grupul Trans Oil a investit deja 10 milioane de euro. Obiectivul economic al acestui proiect constă în creșterea volumelor de producție cu aproximativ 30% - de la 800 la 1200 tone de ulei pe zi și creșterea eficienței întreprinderii. Scopul comercial - îmbunătățirea calității uleiului, care va contribui la creșterea competitivității. Obiectivul de mediu - reducerea impactului proceselor de producție asupra mediului. Proiectul de modernizare a fost realizat în parteneriat cu cel mai important producător mondial de utilaje pentru industria uleiului și grăsimilor - compania Europa Crown Ltd (Marea Britanie). Potrivit Stellei Ostroveţcaia, următoarea etapă în dezvoltarea întreprinderii va fi construirea unui nou complex de elevatoare. Datorită acestui fapt, capacitatea de depozitare unică va crește de la actualul 35 mii tone de seminţe de floarea-soarelui la 70 mii tone. Proiectul urmează să fie finalizat în octombrie-noiembrie 2019. Potrivit Stellei Ostroveţcaia, acum există toate motivele să se declare că Floarea Soarelui este în prezent una dintre cele mai eficiente întreprinderi de prelucrare a culturilor oleaginoase din regiunea Mării Negre. Amintim că, fabrica Floarea Soarelui din Bălți face parte din grupul Trans Oil și este cel mai mare producător de ulei de floarea-soarelui de înaltă calitate din Moldova. Compania are mai mult de 450 de angajați. Floarea Soarelui are o bază materială și tehnică puternică, care include o fabrică, un laborator certificat de evaluare a calității materiilor prime, elevator, 83 de puncte de recoltare, o bază de transport auto care permite furnizarea de servicii de transport și logistică producătorilor agricoli. Floarea Soarelui deţine certificat de standard internațional de calitate în domeniul siguranței produselor alimentare ISO 22000 și este, de asemenea, membru al Asociației Internaționale a Uleiurilor de Floarea Soarelui (ISOA).// 22.01.2019 — InfoMarket.

Noutați dupa tema