Noutaţi

Datele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 31 Iulie, a.2020Cum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Vinurile din Moldova au obţinut 42 de medalii la unul dintre cele mai importante concursuri de vinuri din lume - Mundus Vini.

Vinurile din Moldova au obţinut 42 de medalii la unul dintre cele mai importante concursuri de vinuri din lume - Mundus Vini.

Concursul a avut loc în perioada 18-24 februarie în Neustadt (Germania). Vinurile noastre au primit 19 medalii de aur și 23 de argint. Acesta este cel mai bun rezultat al Moldovei în această competiție. Două mărci de vin moldovenesc au primit premiul Best of Show, care este oferit în categoria pentru fiecare țară în parte. Este vorba despre cel mai bun vin rosu - 2015 Negru de Purcari IGP Stefan Voda (Vinaria Purcari) si alb - Viorica White (Suvorov-Vin). În cadrul concursului Mundus Vini, au fost prezentate un număr de 7.200 de vinuri din 39 de țări ale lumii, care au fost gustate de un juriu internațional de 260 de experți în vinuri din 50 de țări. Cu premii s-au ales 2798 de vinuri din concurs. Rezultatele concursului pot fi găsite la www.meininger.de. // 28.02.2019 — InfoMarket.

Noutați dupa tema