Noutaţi

Datele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de Februarie 29 a.2020Va reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

"Vinul Moldovei" a câștigat 47 de medalii de aur și argint la prestigiosul concurs  International Wine Contest Bucharest 2018 (IWCB).

"Vinul Moldovei" a câștigat 47 de medalii de aur și argint la prestigiosul concurs International Wine Contest Bucharest 2018 (IWCB).

Potrivit Oficiului Național al Viei și Vinului, la concurs au fost prezentate 100 de vinuri moldovenești. Producătorii noștri au reușit să obțină 37 de medalii de aur și 10 medalii de argint. Cel mai mare număr de medalii de aur a fost obţinut de următoarele vinării: Fautor (9 medalii), Chateau Vartely (6), Vinăria din Vale (3) și Purcari (3). În total, la Concursul Internațional au participat reprezentanți din 14 țări. La concurs au fost prezentate 600 de mostre de vinuri. IWCB este singurul concurs din Europa Centrală și de Est acreditat de Organizația Internațională pentru Vinificație și Vin (OIV) și Federația Internațională a Concursurilor de Vin (VINOFED). //21.11.2018 - InfoMarket.

Noutați dupa tema