Noutaţi

Primul catalog dedicat vinurilor moldovenești medaliate cu aur  în anul 2018  - "Vinurile de Aur ale Republicii Moldova" va fi publicat în Moldova.

Primul catalog dedicat vinurilor moldovenești medaliate cu aur în anul 2018 - "Vinurile de Aur ale Republicii Moldova" va fi publicat în Moldova.

Potrivit Oficiului Național al Viței și Vinului (ONVV), această inițiativă a fost rezultatul unui număr imens de medalii de aur (190) primite de vinificatorii moldoveni în 28 de concursuri internaționale. În plus, în 2018, vinurile noastre au câștigat 300 de medalii de argint și bronz, precum și alte premii. Astfel, în 2018 vinurile moldovenești au stabilit un record național pentru numărul de premii primite la concursuri internaționale - 488 medalii. Catalogul va fi lansat pe 18 aprilie la ediția a XVI-a a "Vernisarului Vinului". Catalogul va cuprinde 108 vinuri care au glorificat țara noastră. De la începutul anului 2019, Vinul Moldovei continuă să câștige premii: 144 de medalii (92 de aur, 52 de argint) au fost primite la MundusVini, Berliner Wine Trophy și Eurasia Wine & Spirts Competiții. Participarea vinăriilor la concursuri și expoziții a fost organizată cu sprijinul Oficiului Național al Viei şi Vinului și partenerul strategic de dezvoltare - Proiectul Competitivitate Moldova, finanțat de USAID și Guvernul Suediei.// 17.04.2019 — InfoMarket.

Noutați dupa tema