Noutaţi

În ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiDatele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 30 Aprilie, a.2020Oamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Ministerul Agriculturii propune modificarea distribuției fondurilor Fondului Național pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală.

Ministerul Agriculturii propune modificarea distribuției fondurilor Fondului Național pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală.

Potrivit unui proiect prezentat de Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului pentru consultare publică, o schimbare în alocarea fondurilor este legată de necesitatea adaptării politicilor de subvenționare în agricultură și zonele rurale la nevoile economiei naționale și ale populației din țară, precum și importanța asigurării eficienței măsuri de sprijin. Modificările vizează sprijinirea ramurilor cu creștere rapidă a horticulturii și vinificației, astfel încât tinerii antreprenori care vin din străinătate să poată investi în plantarea plantațiilor perene ale acestor culturi. Se propune subvenționarea producției de lavandă. Acest lucru va permite Moldovei să crească producția de uleiuri esențiale, costul căruia, de exemplu, în Bulgaria, variază de la 100 la 120 de euro pe litru. Modificările se referă la restricționarea subvențiilor în funcție de specificitatea culturilor asigurate și a suprafeței acestora. O arie importantă a complexului agroindustrial este sectorul zootehnic. Proiectul prevede o serie de schimbări care vizează sprijinirea producătorilor din acest sector. Aceasta va permite Moldovei să exporte carne de pasăre și ouă de categoria B și va asigura că afacerea îndeplinește cerințele acestei piețe. Modificările propuse vizează îndeplinirea cerințelor de igienă ale UE și asigurarea siguranței produselor. Acest lucru va simplifica procesul de certificare ISO 22000, inclusiv a produselor BIO. Consultarea proiectului se desfășoară până pe 4 aprilie: http://particip.gov.md/proiectview.php?l=ro&idd=6258 ю // 29.03.2019 — InfoMarket.

Noutați dupa tema