Noutaţi

Datele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de Octombrie 31 a.2019Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Inovațiile în domeniul tehnologiei agricole și al echipamentelor agricole sunt prezentate la expoziția Moldagrotech, care a început la 13 martie la Moldexpo.

Inovațiile în domeniul tehnologiei agricole și al echipamentelor agricole sunt prezentate la expoziția Moldagrotech, care a început la 13 martie la Moldexpo.

Peste 150 de companii din 9 țări participă la cea de-a XXXVI-a expoziție internațională specializată de mașini, echipamente și tehnologii pentru complexul agroindustrial Moldagrotech. Zona expozițională de 5 mii de metri pătrați sunt mașini și echipamente agricole, tehnologii și echipamente pentru irigare, zootehnie, producție vegetală și viticultură, sere, îngrășăminte și produse fitosanitare, semințe etc. La deschiderea evenimentului, ministrul agriculturii, dezvoltării regionale și mediului, Nicolai Ciubuc, a menționat rolul acestei expoziții pentru fermierii din întreaga țară. "Expoziția coincide cu începutul muncii agricole, când producătorii caută un echipament agricol eficient, semințe, material de plantare, produse de protecție a plantelor de înaltă calitate. În plus, Moldagrotech este un forum de afaceri în care balanța ofertei și a cererii. Iată ultimele tendințe din sectorul agricol, negocierile se desfășoară între companii, vor fi semnate contracte, se vor organiza seminarii, cursuri și concursuri. De exemplu, în cadrul concursului Util pentru Moldova sunt prezentate mai mult de 20 de mostre de echipamente, tehnologii și materiale noi ", a spus ministrul. Programul de afaceri al expoziției oferă o serie de evenimente în care experții agricoli vor vorbi despre cele mai presante probleme ale sezonului agricol curent. Expoziția se desfășoară până pe 16 martie.// 13.03.2019 – InfoMarket.

Noutați dupa tema