Noutaţi

Inovațiile în domeniul tehnologiei agricole și al echipamentelor agricole sunt prezentate la expoziția Moldagrotech, care a început la 13 martie la Moldexpo.

Inovațiile în domeniul tehnologiei agricole și al echipamentelor agricole sunt prezentate la expoziția Moldagrotech, care a început la 13 martie la Moldexpo.

Peste 150 de companii din 9 țări participă la cea de-a XXXVI-a expoziție internațională specializată de mașini, echipamente și tehnologii pentru complexul agroindustrial Moldagrotech. Zona expozițională de 5 mii de metri pătrați sunt mașini și echipamente agricole, tehnologii și echipamente pentru irigare, zootehnie, producție vegetală și viticultură, sere, îngrășăminte și produse fitosanitare, semințe etc. La deschiderea evenimentului, ministrul agriculturii, dezvoltării regionale și mediului, Nicolai Ciubuc, a menționat rolul acestei expoziții pentru fermierii din întreaga țară. "Expoziția coincide cu începutul muncii agricole, când producătorii caută un echipament agricol eficient, semințe, material de plantare, produse de protecție a plantelor de înaltă calitate. În plus, Moldagrotech este un forum de afaceri în care balanța ofertei și a cererii. Iată ultimele tendințe din sectorul agricol, negocierile se desfășoară între companii, vor fi semnate contracte, se vor organiza seminarii, cursuri și concursuri. De exemplu, în cadrul concursului Util pentru Moldova sunt prezentate mai mult de 20 de mostre de echipamente, tehnologii și materiale noi ", a spus ministrul. Programul de afaceri al expoziției oferă o serie de evenimente în care experții agricoli vor vorbi despre cele mai presante probleme ale sezonului agricol curent. Expoziția se desfășoară până pe 16 martie.// 13.03.2019 – InfoMarket.

Noutați dupa tema