Noutaţi

În ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiDatele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 30 Aprilie, a.2020Oamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Companiile moldovenești pot primi subvenții pentru certificare conform standardului de bună practică agricolă GLOBAL G.A.P.

Companiile moldovenești pot primi subvenții pentru certificare conform standardului de bună practică agricolă GLOBAL G.A.P.

Granturile sunt acordate de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) în cadrul proiectului Agricultură avansată prin Chemonics International. GLOBAL G.A.P. - Acesta este un sistem de standarde pentru asigurarea siguranței produselor agricole cultivate. GlobalGAP acoperă întregul proces de producție: de la selectarea terenurilor agricole până la livrarea produselor agricole pe piață. Acest standard include, de asemenea, condițiile de lucru, calificarea personalului, stabilirea și testarea în timp util a echipamentelor și reducerea maximă a utilizării substanțelor chimice. Granturile pot fi primite de producători și exportatori de fructe și de struguri de masă, precum și de grupuri de producători și organizații din industrie care au experiență cu GLOBAL G.A.P. Companiilor le vor fi finanțate serviciile de instruire și consiliere cu privire la implementarea standardelor, serviciilor de audit și certificării sistemului de management pe baza cerințelor standardului GLOBAL G.A.P. și a componentei sale sociale GRASP. Cererile de participare sunt acceptate până la data de 25 aprilie. Certificat GLOBAL G.A.P. este valabil timp de 1 an. Standardul internațional este destinat comerțului cu produse agricole și este utilizat în 124 de țări. Primul producător moldovenesc a fost certificat de GlobalGAP în 2006.// 02.04.2019 — InfoMarket.

Noutați dupa tema