Noutaţi

Jocuri în ping-pong petrolierDatele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 31 Ianuarie, a.2021Anul bancar 2020 – pandemic, profitabilStraniul an 2020: smerenie, revoltă, acceptarea noii realități”Jocurile foamete” ale pieței valutareCum să îmblânzim lichiditățileVeaceslav IONIȚĂ: Guvernul a omorât businessul, dar a cochetat cu populațiaÎn ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiOamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

„VIAȚA MERITĂ TRĂITĂ”: adunăm monede și dăruim zâmbete copiilor

„VIAȚA MERITĂ TRĂITĂ”: adunăm monede și dăruim zâmbete copiilor

În perioada 10 – 20 decembrie 2020 în orașul Chișinău se desfășoară activitatea de caritate „Viața merită trăită”. Scopul activității constă în mobilizarea unui număr cât mai mare de persoane pentru a aduna mijloace financiare ce vor fi utilizate pentru procurarea cadourilor de Crăciun pentru pacienții secțiilor pediatrice din cadrul Institutului Oncologic din Republica Moldova.
Participarea în această activitate este accesibilă tuturor doritorilor, pentru aceasta fiind necesar doar să colectați toate monedele pe care le aveți acasă: în pușculițe, sertare, buzunare sau genți și să le aduceți în unul din cele trei puncte de colectare în care avem instalate boxe speciale.

  • Organizatorul activității: Magazinul de caritate „Mesto
  • Beneficiarul activității: Asociația Obștească „Viața fără leucemie
  • Partenerii activității: Showroom „Julia Allert”, reprezentanța „Greenway” in Republica Moldova și compania „Tromigou
 

„Timp de opt ani această activitate, cu denumirea generică „Viața merită trăită”, a fost organizată de către prietenii noștri de la Asociația „Salvați Viața”. Este o activitate bine-cunoscută, care reunește mii de oameni. Începând cu acest an, activitatea va fi organizată de către magazinul de caritate „Mesto”. Vom desfășura acțiunea în ajunul sărbătorilor de iarnă – o perioadă magică când toate dorințele se împlinesc, și din acest motiv ne-am propus să direcționăm mijloacele acumulate pentru a bucura cu surprize de Crăciun copiii care suferă de maladii oncologice. Anume acum, mai mult decât oricând, vrem să le demonstrăm acestor copii că miracolele se întâmplă și dorințele prind viață. Știm că toate resursele de care dispun familiile acestor copii minunați sunt utilizate pentru tratamente și îngrijiri.... Suntem convinși că acele cadouri minunate pe care le vor găsi sub pomul de Crăciun vor umple sufletele acestor copii minunați de speranțe, încredere, optimism și vor avea asupra lor o putere miraculoasă și chiar vindecătoare! În același timp noi, cei care contribuim la realizarea acestor magii, ne reamintim de importanța și valoarea imensă a compasiunii chiar și prin gesturi mici”, ne spune Inga Bostan, administratoarea magazinului „Mesto”.


Monedele colectate vor fi transmise Asociației Obștești „Viața fără leucemie” – asociația de părinți, copiii cărora au trecut prin calvarul tratamentelor oncologice. Organizația va achiziționa cadourile la care visează micii pacienți ai secțiilor de oncologie pediatrică.

„Circa 40 de copii vor petrece în acest an sărbătorile de iarnă pe paturile de spital. Desigur, cea mai mare dorință a acestor copii și a părinților lor este să se însănătoșească și să revină în sânul familiei. Dar fiecare din ei visează la un cadou deosebit de la Moș Crăciun. Sperăm foarte mult că în cadrul campaniei „Viața merită trăită” vom reuși să îndeplinim aceste dorințe ale micilor noștri eroi luptători”, relatează Natalia Vilcu-Bajurean, președintele Asociației „Viața fără leucemie”.

MONEDELE SE VOR COLECTA ÎN OR. CHIȘINĂULA URMĂTOARELE ADRESE:
  • str. Alecu Russo, nr. 15, în zilele luni-sâmbătă de la 10.00 până la 19.00 (duminică 10.00 – 16.00) (magazinul de caritate „MESTO”)
  • str. M.Eminescu, nr.39, în fiecare zi de la 10.00 până la 20.00 (showroom „JULIA ALLERT”)
  • str. A.Cuza-Vodă, nr. 1/4, în zilele marți – duminică de la 12.00 până la 19.00 (luni – zi liberă) (Reprezentanța ”CREENWAY” în Moldova)

Puteți face activitatea mai distractivă, invitând prieteni și colegi: vom reuși să colectăm mai multe monede, și astfel beneficiile vor fi mai mari. Iată de ce vă îndemnăm:
- să le povestiți despre această activitate rudelor, vecinilor, prietenilor;
- să plasați boxe/borcane/cutii pentru colectarea monedelor în oficii, săli de sport, în clasă, etc.
- să aduceți modele colectate în punctele noastre.

* Pentru colectările în grup, organizatorii vor oferi materiale promoționale și boxe.
Vă stăm la dispoziție pentru informații suplimentare la tel. /+373/ 688 05 758