Noutaţi

În ce măsură poate fi combinată grija pentru sănătatea națiunii și veniturile bugetare de la viciiDatele privind activitatea băncilor comerciale din Republica Moldova la data de 30 Aprilie, a.2020Oamenii și businessul: Selecția naturală și nenaturalăAlexandru BURDEINÎI: Să fii etic în afaceri devine vitalValeriu Lazăr: Cea mai neinspirată decizie acum este să concediezi oameniiVa reveni Moldova la reglementarea de stat a prețurilor produselor petroliere?Marin CIOBANU: Noi creăm oportunități pentru dezvoltarea businessului în Moldova și nu doar în zonele economice libere2019: trei pași înainte, doi pași înapoi Plamen MILANOV: Datorită loteriei, într-un singur an, în Republica Moldova au apărut 13 milionariVictor ȘUMILO: În 2019, vânzările automobilelor hibride au depășit vânzările automobilelor pe bază de carburanți tradiționali "Padure fermecată". Principalele evenimente din 2018 Camioanele vor putea traversa mai rapid frontiera moldoveneascăCu privire la "a doua venire" și controlul asupra sistemului bancar din MoldovaPrivatizarea Air Moldova: 2000 vs 2018. De găsit 10 diferențe!Șeful oficiului USAID în Moldova, Karen Hilliard: ”Promovăm ideea că vinificația și piața turistică sunt un tot întreg”Tainele pieței valutare moldovenești - 201715 ani ai businessului leasing în Moldova: spre extindere prin diversificareLeul moldovenesc vs Geopolitica. Ce spune cursul valutar despre autorități, business și procesele mondiale 10 ani de la începutul construcției terminalelor Trans – Oil în portul Giurgiulești200 mil USD din buzunarul consumatorilor pentru executarea directivelor europene?Pe cine apără noua redacție a legii privind comerțul intern?Piața VMS 2014 – 2016: Ministerul Finanțelor calculează pierderile, investitorii – veniturile Nimeni nu va fi scutit și fiecare va plătiO încercarea atentă de traversare a zonei moartePiața VMS: Ministerul Finanțelor este în goană după bani, investitorii – după profit. Și unii și alții trebuie să fie pregătiți pentru orice. Banii care pot fi spălați...Fenix cu capital arabIndicatorii macroeconomice de baza in MoldovaZilnic: Cursul de schimb valutar la toate bancile comerciale din MoldovaZilnic: Pretul PECO

Festivalul FilmuluiI Francofon – Un eveniment așteptat !

Festivalul FilmuluiI Francofon – Un eveniment așteptat !

In fiecare primavară, în cadrul Zilelor Francofoniei, Alianța Franceză din Moldova vă invită să descoperiți multiplele fațete și noutățile cinematografiei francofone în toată diversitatea sa.

Acest eveniment, care cunoaște un succes reafirmat de 17 ani deja, nu ar putea fi organizat fără susținerea Ambasadei Franței în Republica Moldova, a Institutului Francez, a canalului TV5Monde și a partenerilor Alianței Franceze din Moldova cărora le mulțumesc călduros pentru angajament și fidelitate : Orange Moldova, Le Bridge, înghețata Sandra și JC Montfort.

Francofonia este bogată și diversă.

Programarea noastra va seduce toți pasionații de cinema : comedie muzicală sau romantică, dramă, film biografic sau fantastic, film de animație…11 filme vor putea fi descoperite de la 19 până la 25 martie la Chișinău și la Tiraspol. Dar deasemenea în orașele din țară, în vara 2018, grație partenariatului cu Cronograf Tur.

Filme recente, lansate în anul 2017, dar și o frumoasă seară de retrospectivă a filmului clasic francez al anilor 60.
Intrarea este liberă.
Vă așteptăm numeroși! Intrarea libera !